Dålig på att uppdatera

God morgon alla bloggisar!

Märker att sen jag har blivit mamma att jag inte har lika mycket tid längre att blogga och att kommentera på era bloggar. Eller egentligen finns tiden, men jag prioriterar andra saker när lillan sover.
Hur som helst så hoppas jag att ni har överseende med det.

Just nu ligger hon och sover i soffan. Hon har haft lite magknip på morgonsidan så då valde jag att gå och lägga mig i soffan med henne vid halv sex tiden och då blev det genast bättre i magen när jag halvlåg med henne på bröstet. Sen somnade hon så gott och har nu sovit i 3 timmar. Så snart vaknar hon nog och vill ha lite mat.

Idag har jag tänkt att plocka fram julen, brukar alltid vara tidig men i år har jag inte riktigt hunnit med. Men nu ska grejerna fram har jag bestämt. Har inga andra planer för dagen utan det blir bara att vara hemma. Hade tänkt ta en promendad med vagnen men det är -16 grader här så vi får se om vi hoppar över det.
Jag känner mig inte riktigt i form, har börjat att få ont i halsen och fryser, hoppas verkligen inte att det är en förkylning på G.



Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag tycker att du bloggar och kommenterar mycket för att vara nybliven förälder ;)

2010-11-24 @ 10:54:39
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: Anna

Ser att Cornelia har klänningen från kappAhl på sig , passar den eller är det lite stor? Jag blev lite nervös nu eftersom jag köpt den i stl 56. (i-landsproblem på hög nivå) hihi...

2010-11-24 @ 11:33:21
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: Anna

Magen känns redan jättespänd så två bebisar på 4 kg var får nog inte plats.. :)

2010-11-24 @ 13:16:50
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: Blomster

Jag tycker att du är bra på att uppdatera. Jag kom inte åt tangentbordet mer än några få gånger de fyra första veckorna :-)

2010-11-24 @ 18:50:59

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback