Trött, tröttare och tröttast...

Vi får nog glömma att vi hinner med nån bio innan pyret kommer. Igår hade vi bestämt oss för att gå och vad vi ville se.
Jag går ut på sf hemsida för att kika vilken tid filmen börjar och ser att det bara finns fyra biljetter kvar, längst fram på ena kanten... Så vi hoppade över det och det var nog lika bra för jag var så trött igår kväll. Fast jag sov middag två gånger igår.

Idag har vi i alla fall varit på ett äventyrsbad med syrran och hennes familj. Var riktigt roligt, framför allt att se systersonen i full action.

När vi satt oss i bilen för att åka hem från badet så somnade jag, orkar inte mycket nu för tiden utan måste vila riktigt ofta. Känns som att kroppen bara skriker efter sömn. Hann inte mer än hem så somnade jag om i sängen, denna gång blev det 2 timmars sömn. Skönt som bara den, men jag hinner inte mer än att kliva upp så vill jag gå och lägga mig igen.
Måste vara kroppens sätt att förbereda sig inför förlossningen.

Nu ska jag bara ha en lugn kväll hemma framför Ensam mamma söker på tv, efter det kommer jag garanterat att stupa i säng.

Kommentarer
Postat av: Anna

Synd ni inte har liknande mässa där du bor, det är alltid kul att gå och titta och dessutom fynda lite. Du får komma ner nästa år :)



Håller med dig och tror också det är kroppen som förbereder sig, det står ju i varje bok att man ska passa på så är ju skönt att du har möjlighet att vila. Hoppas din kväll blir bra på alla sätt och att du inte somnar framför tv:n ;)



Kram

2010-10-10 @ 19:07:48
URL: http://mijaqi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback