Mammatid

Sitter här i lugnet och bara tar det lugnt. J & Cornelia har åkt iväg till farmor och farfar för att jag skulle få sova ut :) Tyvärr kunde jag inte somna om så därför hamnade jag här istället.
Tänkte ta och stoppa nåt i munnen och sen sätta mig i min solstol och bara njuta av det underbara vädret som vi har idag.

Jag gissar att det kommer att bli jobbigt för C idag då det verkat bli ännu värmare idag än igår. Så det blir badning och skugga som gäller för lillfröken.

Igår fick jag hem förstoringarna som jag beställde ihelgen. Snacka om att det går tokfort. Jag har beställt förstoringar av bilderna som jag tog på midsommar.
Jag ska göra en fotovägg i köket med en massa bilder på Cornelia. Dit ska även bilderna från fotografen hamna.

Tror att det kommer att bli riktigt snyggt. Men nu har jag ju ett litet problem och det är att jag behöver åka på ikea och köpa fler tavelramar, för jag tycker nog att det blir finast att ha likadana ramar överallt.
Jag har redan börjat med ikeas svarta Ribba ramar så jag fortsätter med de. Min plan just nu är att jag hänger upp en massa bilder och eftersom kan jag byta ut vissa av bilderna, för är ju roligare att ha bilder från olika åldrar och inte alla från midsommar 2011 ;)
Just nu har jag en tavellist med några bilder på gumman där den nya fotoväggen ska vara, så tavellisten kommer nog att tas bort tror jag.

Kommentarer
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Det finns alltid en ursäkt att åka på IKEA och tavelramar är en väldigt bra ursäkt :). Vi ska åka till IKEA i helgen, sommarens höjdpunkt (förutom förlossningen).

Kram!

2011-06-30 @ 11:02:41
URL: http://tomfamn.blogspot.com
Postat av: Anonym

Fotoväggar är ju så himla snyggt, och kul! Hoppas dagen inte blev allt för tuff för lilltjejen!

Kramar

2011-06-30 @ 22:07:59
Postat av: Hanna

Jag behöver nog till Ikea för att handla fler stora "papplådor" att förvara urvuxna kläder i..Man skulle kunna tro att jag skulle komma ihåg det nån av de två gångerna vi varit dit den senaste månaden men icket ;) Crille är sugen på Fabriksbutiken för att köpa snygga espressomuggar till lika snyggt pris, så kanske får det bli en till haparandaturné snart. Bara det blir lite sämre väder så ;)



Hoppas att Cornelia inte haft det så jobbigt i värmen idag (Astrid har badat 2 gånger och duschat 2), och att hon sover gott inatt.



Sv: Haha, Astrid älskar spaghetti och köttfärssås, fast just idag serverades det ris och kyckling (såg ut och smakade säkert likadant ;)). Nu har hon börjat gilla hemmalagad mat igen, där ett tag ville hon bara ha köperburkar. Skönt när man kan varva :)



Ska vi säga en dag nästa vecka? Vi har inga planer bortsett från att vi ska dra ut komposttunnan på tisdag ;D



kramkram

2011-06-30 @ 23:01:27
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback