Hemma igen

Nu är vi hemma igen och som det gamla talesättet säger: Borta bra men hemma bäst! Vi har haft en toppenhelg, men nu känns det riktigt bra att vara hemma igen. Tvättmaskinen går för fullt, det blir mycket smutstvätt med en tjej som snorar och dregglar massor....

På tal om den lilla så hade hon feber ikväll, så det blev en tidig kväll för henne.

Natten till idag har Cornelia sovit riktigt bra, så bra att hon till och med sov längre än sina föräldrar. Vilket aldrig sker i vanliga fall, men hon kände väl på sig att vi var sugna på hotellfrukost.
Eller så berodde det helt enkelt på att hon inte riktigt är frisk. Nu ikväll hade hon feber :-(

Om vi ska ta och summrera ihop helgen så har den varit riktigt mysigt. Vi har inte haft några måsten, utan bara gjort sånt som vi har velat.
Det har blivit lite shopping, mest till Cornelia (vem annars?!) men även några saker till mig och J. Vi har ätit gott, badat en massa i bubbelpoolen, myst med Cornelia och bara varit.

Det här hoppas jag att vi snart gör om igen!



Kommentarer
Postat av: mammaTea

Låter som en härlig helg.

2012-01-30 @ 19:58:30
URL: http://mammatea.se/
Postat av: Anna

Det stämmer sara. Jag har varit sjukskriven i mer än 90dagar så det är darför jag får det. Och så måste man ha varit friskt någongång under 2011 i 90 dagar i sträck. Vart enda öre är välkommet just nu. Så har vi ju en hel del roliga investeringar vi ska göra framöver :)

2012-01-31 @ 10:05:03
URL: http://annasofiagustafsson.blogg.se/
Postat av: Anna

Låter som att ni haft en riktigt fantastisk helg, sådana behövs onekligen ibland för både kropp och själ.



Hoppas att Cornelia piggnar till snart, idag var Sofia Josephines feber nästan borta. Det är så synd om dem när de inte mår bra :/



Kram

2012-01-31 @ 10:23:07
URL: http://intenzimo.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback