Surströmming & tunna

Här har vi haft en riktigt trevlig eftermiddag/kväll tillsammans med Hanna, C, Astrid & åttan i magen. Det har varit full rulle på tjejerna. Cornelia ville gärna krypa upp i Hannas famn och känna på magen, vilket gjorde Astrid svartsjuk.
Min lilla dotter som jag tidigare alltid har sett som ett fromt litet lamm har nu börjat bli en riktig testare/retsticka. Egentligen kan orden bli fler, men hur som helst så måste man nu alltid kolla henne för helt plötsligt vill hon sopa Astrid i ansiktet med sopborsten eller ta hennes saker... Bitas har också blivit nåt nytt som hon gärna gör... Ser inte fram emot förskolestarten då man ska hämta henne från dagis och får höra allt hon har gjort... Hoppas att det här är ett utvecklingspång som snabbt går över...
 
Ja nu skulle jag inte skriva om det utan om våran härliga kväll som vi har spenderat med Hanna med familj. Vi har ätit surströmming (inte jag & barnen som istället åt rökt fisk) och badat badtunna. Där såg man vilka små fiskar vi har, de var båda helt tokiga i vattnet så det blev både ett och två dyk ;-)
 
Till efterrätt blev det jordgubbar som J & C plockade i landet medans vi tjejer var i lekstugan.
Lite helg gotta har också hunnit smita in i våra munnar....
 
Det här är livet då det är som bäst!
 
 
 
Våra busiga tjejer ♥

Kommentarer
Postat av: Hanna

Precis! Det här är livet när det är som bäst! Tack för ikväll, imorgon blir det goda gubbar i frukostyoghurten. Vi kom överens om att det är årets godaste jordgubbar, utan tvekan, ni har lyckat bra med era gröna fingrar ;)

2012-07-20 @ 23:36:07
URL: http://hannovsky.blogspot.som
Postat av: Marie

Vilken härlig kväll!
Sv: Tack för omtanken!
Vi var i Lycksele tors-fre, så ett tag befann vi oss nog i Lycksele samtidigt. Vi får se till att ses någon gång.

2012-07-22 @ 19:25:42
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: Hanna

Sv: Jo, Kronans på Bergnäset är nog närmast :) Har tänkt hämta ut där, vi ska bara komma ihåg det nån gång när vi är till Luleå. Blir sällan vi passerar åt det hållet :)

2012-07-22 @ 20:47:26
URL: http://hannovsky.blogspot.som
Postat av: avlangtan

Åh det såg ju jättetrevligt ut :-) och vilka goa barn på bilderna då :)

2012-07-23 @ 14:59:47
URL: http://avlangtantilldig.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback