Spontan

Idag har jag varit riktigt spontan och det är jag inte varje dag ;) Jag är ju personen som gillar att skriva långa listor och planera men ibland kan jag överraska.

Idag blev jag sugen på att åka en sväng till grannlandet och Ikea. Så sagt och gjort , efter lunchen packade vi in oss i bilen och åkte de 13 milen för lite shopping. Jag & Cornelia passade på att sova i bilen medan J körde.

Hade väl egentligen inget speciellt på min lista, men vi kom i alla fall hem med fullt bagage, konstigt det där ;)

Det blev ett nytt vardagsrumsbord, sen köpte vi även en ny Trofast förvaring med vita backar. Nu fanns det tyvärr bara stora hemma så vi måste till Ikea igen snart, vilken otur eller hur?!

Nu ikväll har vi skruvat ihop sakerna och det blev riktigt bra. Nu längtar jag ännu mer tills vårat ekbord blir målat vitt. Nya köksstolar skulle vi också behöva ha, men det är inte det lättaste då jag har kommit på att jag vill ha gamla pinnstolar. Men nästa gång vi åker till J:s mormor och morfar ska jag se vad de har, de hade stolar som vi kunde få. Hoppas på att de ser ut som i mitt huvud ;)


Kommentarer
Postat av: Lila

Oh, jag älskar att spontanshoppa. Dock har vi bara 6 mil till närmaste Ikea:) Men visst är det helt crazy, det som hänt. Kan inte riktig förstå att vi är gravida igen efter alla år av behandling och kämpande. Nu är min uppgift att hålla kvar den...:) Kram L

2012-11-29 @ 23:08:18
URL: http://www.nyafamiljelivet.blogspot.se
Postat av: mammatea

Kul med lite nytt!

2012-11-30 @ 01:49:13
URL: http://mammatea.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback