Första nätterna

Då var det två första nätterna gjorda. Efter första natten var jag så trött, sov första till 16, men orkade bara vara vaken i några timmar och sen var jag tvungen att vila en stund till. Den andra natten gick riktigt bra, var pigg och utvilad.
Nu är jag ledig tills på fredag så det känns riktigt bra.
 
För Cornelia går det jättebra på förskolan. J frågade personalen hur de tyckte att det gick för henne där och de tyckte att allt gick perfekt. Cornelia är en glad tjej som pratar hela tiden ♥
Lämningarna går smidigt, så fort vi kommer till dagis så säger hon hejdå till oss och vinkar. Sen tar hon en fröken i handen och går iväg. När vi hämtar henne så springer hon fram och möter oss, men hon har inte bråttom att följa med hem utan hon hade nog gärna stannat kvar en stund till.
Sovningen har också börjat att gå bättre. Måndag och tisdag har hon sovit ungefär 1 timme, idag var det längre! Så det går också åt rätt håll.
 

Kommentarer
Postat av: mammaTEA

Så skönt att det funkar bra med förskolan.

2012-09-06 @ 04:06:07
URL: http://Mammatea.se
Postat av: Marie

Skönt att det går så bra för C.

2012-09-06 @ 11:11:56
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: Hanna

Vad härligt att det funkar bra på föris! Säkerligen kommer sömnen ge med sig och bli längre, kan tänka mig att det är en vanesak för dem, och en stor omställning :) Astrid som ju varit sömnvägraren nummer ett på hemmaplan sover nu längst om dagarna tillsammans med de andra barnen, och jag som trodde att personalen skulle få sig en utmaning :)

Sv: Tack för tipsen! Nalle Puh-pusslet var ju perfekt, synd bara att frakten kostade typ lika mycket som pusslet..Ska kolla efter det ordentligt i butik, annars får jag väl beställa lite mer grejer så det väger upp fraktkostnaden ;)

2012-09-06 @ 11:24:17
URL: http://hannovsky.blogspot.som

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback