Stor tjej

Här hemma blöjtränar vi och det går riktigt bra. Självklart händer det olyckor ibland men oftast går det bra. I fredags då Cornelia skulle åka till dagis så ville hon inte ha blöjan på sig, självklart sa vi bara och så åkte hon dit med sin pappa.
På dagis hade det gått riktigt bra, en olycka hade hänt och det var medans Cornelia sov middag. Då hade personalen glömt att sätta på henne en blöja. Så det var en stolt tjej som jag hämtade på eftermiddagen och en lika stolt mamma. Min lilla tjej har börjat att bli stor.
 
Cornelia pratar mycket om att hon inte är någon bebis längre, här en dag fick hon för sig att hon inte skulle sitta i tripp trapp stolen längre för den var bara för bebisar....
Vi hade då redan hittat en ny stol på ikea som vi gillade. Cornelias farfar köpte den till henne och jag kan säga att det var en lycklig tjej som fick den nya stolen. Nu var hon inte längre en bebis utan en stor tjej ;-)
 
 
Jag har alltid sagt att jag inte ska bli som min mamma, hon är nämligen lite dålig på att sätta in fotografier i album...
Men igår insåg jag att jag var på god väg att bli likadan. Kom på att jag inte har satt in bilder på Cornelia på drygt 2år... Kan berätta att det har blivit ganska många bilder tagna...
Så då tog jag äntligen tag i mitt dåliga samvete. Tre fotoböcker beställdes så jag hoppas att jag kommer att bli nöjd. Om jag gillar det här så kommer jag att fortsätta beställa på det här sättet för oj vad smidigt det var. Okej det tog några timmar vid datorn men sen när man får hem bilderna så är det redan klart.
Fotoböckerna döpte jag till 2011, 2012 och sommaren 2013. Sen kommer jag även att göra en bok som får heta 2013. En fotobok per år känns ganska lagomt, de första bebisbilderna har jag i hennes första fotoalbum där man fyller i en massa saker.
 

Kommentarer
Postat av: Mammatea

Skönt att det går så bra med att sluta med blöja!

2013-08-18 @ 20:51:11
URL: http://mammatea.se
Postat av: Hanna

Vill ha den där stolen till flickorna..Men måste nog vänta tills vi köpt nytt bord så jag vet vilken färg de ska ha! :)

Heja Nea, skönt att det går så bra att sluta :)

Sv: Hojtar till när bilagan kommer, det bli antingen nu på lördag eller nästa helg :) Det är så galet spännande, allt som händer kring byggplanerna nu! Hur ser nästa vecka ut för er?

Imorgon eller onsdag kommer Kullenvägen 10 ut på Hemnet, buhuu, det känns vemodigt att sälja..Har fått bilderna idag, och de var riktigt fina :)

2013-08-19 @ 21:57:41
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Marie

Vad duktig hon är! Skönt att slippa blöjorna.

Fotoböcker är jättebra. Skönt att slippa sitta och sätta in i album och skriva texter till, allt är ju redan klart :)

2013-08-22 @ 10:13:07
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: Hanna

Crille är o skriver lite tomtpapper nu, whiho, snart har vi en egen tomt att visa er! :) Södra Maranvägen 19 om du vill kolla på Hitta :)

Sv: Mån ska Crille och flickorna iväg, tis jobbar jag 12-18:10, ons ledig, tors jobbar jag 9:55-19..Så ons kanske är enda dagen som funkar?

2013-08-23 @ 20:58:31
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback