Blöjor

God fortsättning på er alla! Nu är julen över för den här gången. Vi har haft några underbara dagar med familjemys, god mat och godis såklart, julklappar och annat julmys. 

Julafton firade vi här hemma hos oss tillsammans med Cornelis mormor, morfar, gammelmormor, farfar, faster, gammelfarmor och gammelfarfar. Vi hade huset fullt men finns det hjärterum så finns det stjärterum ;) 

Tomten kom självklart på besök, Cornelia tyckte att han var lite obehaglig så hon höll sig på lite avstånd. Julklappar fick hon alldeles för mycket av... Paketen innehöll bl.a. en surfplatta, Pippi hus och möbler till det, kläder, skridskor, memory, pyssel, filmer mm. Så henne gick det verkligen ingen nöd på ;) 

Även jag fick paket, tex jeans, tunika, skor, kofta, gjutjärnsgryta och presentkort/pengar. 
Så hela familjen måste ha varit snälla i år. 


Igår var jag på stan på mellandagsrean där jag bytte ut min tunika mot en annan. Fyndade även två klänningar. Jag är egentligen inte en person som älskar att springa i affärer men ibland är det kul :) 

Nåt annat kul som har hänt här hemma är att Cornelia nu har sovit utan blöja i två nätter utan att det har hänt nån olycka. Hon är superduktig! När vi var på 3års kontrollen på BVC så tyckte sköterskan att vi skulle sluta att ge Cornelia välling så att hon blir blöjfri. Men av den anledningen tycker jag inte att hon ska sluta. Hon äter välling innan hon lägger sig och då hon vaknar vid 5tiden, oftast får vi henne då ATG somna om till 6-7 tiden. Utan vällingen hade det inte gått. 
Var lite osäker första kvällen i hur vi skulle göra, om vi skulle väcka Cornelia eller inte för att ta henne till pottan. Vi valde att inte väcka henne. Hon verkar lik sin morbror ha.en partyblåsa, då Jon kan vänta en timme med att gå och kossa efter att hon har vaknat. 
Jag hoppas att det fortsätter så här lätt :) 



Kommentarer
Postat av: Mammatea

Skönt att det verkar gå bra med välling och utan blöjan. Signe äter också välling på kvällen (halv flaska 120ml). Inlandvsknar hon och behöver kissa på natten men oftast går hon inte på toa förens på morgonen.

2013-12-27 @ 07:35:45
URL: http://mammatea.se
Postat av: Anonym

Vad skönt att det fungerar så bra med att vara blöjfri.

2013-12-29 @ 07:07:35
Postat av: Hanna Karlsson

Det var jag som var anonym.

2013-12-29 @ 07:07:53
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback