Tiden

Just nu försöker jag få min tid att räcka till, men det är inte alltid det lättaste. Jobb ska kombineras med julförberedelser, familjeliv och allmänt vardagspussel.
Vet inte riktigt hur jag har lagt mitt schema då jag nu jobbar varje helg fram till jul. Men det är tur att jag är ledig på vardagarna istället.
Några julklappar är kvar att köpa, men vi vet i stort sett vad vi ska köpa så det borde gå fort. Några klick på datorn så är det fixade ;-)
 
Här hemma verkar äntligen (kanske inte ska skriva det här...) Cornelias sovtider har blivit normala igen. Nu vaknar hon mellan 6-7 så vi är nöjda. Hon är fortfarande en relativt kvällstrött tjej, men ibland så slår hon på stort och är vaken till 22...
 
På tal om min gullunge så är hennes högsta önskan nu att få åka till Grekland. Hon sitter och bläddrar i resekataloger och säger att hon vill utomlands. Varför hon just vill till Grekland är pga Sune på semester. Det är favoritfilmen här hemma. På delad andra plats kommer Sunes sommar och Sunes adventskalender. Så det är mycket Sune och Håkan här hemma ;-)
Har kollat lite på resor i maj, men då J är så flygrädd och inte vill åka så hade det bara blivit jag & Cornelia och då kostar Cornelia lika mycket som mig. Men vi får se vad som händer. Kanske vi väntar ytterligare ett år så hon får ut mer av en resa eller så försöker vi övertala J att följa med. För även jag är sugen på att åka...

Kommentarer
Postat av: Mammatea

Härligt med sovtiderna!

2013-12-07 @ 19:28:05
URL: http://mammatea.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback