Dags igen

Efter två dagar (nätter) med mycket tidiga uppstigningar så började jag misstänka att Cornelia höll på att bli sjuk.. Jag har haft en envis förkylning eller kanske rent ut av influensa som jag har haft i två veckor. Har känt mig mer död än levande och varit tvungen att sjukskriva mig tre nätter från jobbet.
 
Cornelia har inte blivit lika sjuk som mig utan mer lite förkyld, hostar och snorar lite grann. Men igår kväll klagade hon på att hon hade ont i örat.
Vid lunchtid upptäcker jag att hon är alldeles kladdig i höger öra (örat som hon har rör i). Men tyvärr hade våran vårdcentral stängt idag så ikväll fick vi istället åka till jourcentralen.
Där fick vi träffa en riktigt bra ung läkare som frågade mig hur jag tyckte att vi skulle göra med antibiotika eller inte.
 
Då Cornelia har rör i öronen så ger de inte alltid antibiotika vid öroninflammation men den här gången tyckte jag att hon behövde en kur då jag upplever att sjukdomarna bara avlöser varandra. Så nu äter hon penicillin i 5 dagar vilket gör att jag får vabba söndag och måndag natt då hon ska ha medicinen tre gånger per dag och personalen ger inte det. Det är nog bra för oss båda då jag inte heller är helt piggelin än.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mammatea

Krya på er!

2013-11-15 @ 06:00:13
URL: http://mammatea.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback