Sjuk

Nu har jag jobbat tre nätter och det har varit riktigt tungt. I torsdags var jag så trött så att ögonen gick i kors, förstod inte alls vars tröttheten hade kommit ifrån då jag hade sovit länge på morgonen och på kvällen. Fredags nattens första del gick bra, under andra delen så bröt en förkylning ut... Sen var det bara en natt kvar och då jag vaknade på lördag eftermiddag hade jag feber och snorade på. Men då det var försent att få tag i nån vikarie var det bara att ta panodil och kämpa sig igenom tio timmar. Tack vare en härlig kollega så gick det bra.
 
Igår var det meningen att jag, Cornelia, min syster, syskonbarn och mamma skulle gå på Mora Träsk men då jag mådde så dåligt fick jag lov att känna mig besegrad och istället kurera mig. Cornelia fick gå tillsammans med sina kusiner. Så det var en nöjd tjej som jag hämtade sen. Roligt att hon gillar mina barndoms idoler ;-)
 
 
Idag är vi bara hemma och kurerar oss (mig). Det blir en mysig dag inne. Hoppas att den här förkylningen går över fort för jag har lite saker att göra färdigt innan Cornelias kalas.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mammatea

Hoppas du mår bättre snart!

2013-11-04 @ 19:38:06
URL: http://mammatea.se
Postat av: Hanna

Krya på!

Sv: Hehe, det finns hiss i andra trapphuset, och så kan ni ta genvägen över vinden ;)

Vi har skippat gardiner helt, tycker inte alls att det behövs. ÄLSKAR våra fina fönster, det ger en sån pampig känsla :)

Upp och fynda på vinden, här hade vi en supernöjd tjej på morgonen!

2013-11-04 @ 21:46:59
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Marie

Roligt med Moraträsk, synd bara att du inte kunde följa med. Krya på dig!

Sv: Tack. Ja att ha ont utan att veta vad det beror på är oerhört frustrerande. Men, men någon gång ska det nog vända.

2013-11-05 @ 11:58:07
URL: http://familjedrommar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback