Pusslar

Gårdagens frisörbesök resulterade i en mycket nöjd Sara. Känner mig riktigt höstfin, tänk vad lite färg och klipp kan göra :-)
 
Före och efter

 
Ikväll börjar jag om att jobba igen, men bara två nätter så det känns riktigt skönt. Cornelia är fortfarande inte frisk. Hon rosslar, hostar och snorar. Igår var hon riktigt hes, men inte blev hon tystare för det ;-) Feber hade hon bara måndag natt.
Den här omgångens sjukdom verkar vi klarar oss från att vabba. Jag & J pusslar på med våra jobb så att Cornelia får vara hemma med en av oss.
 
Vi har tidigare haft en tv i vårat sovrum som vi aldrig har tittat på. Med andra ord har den bara samlat damm. Då Cornelia började pott träna så sa vi att då hon slutar med blöja på dagen så ska hon få ha tv:n i sitt rum. Nu har hon varit blöjfri åtminstone en månad på dagen så igår var det äntligen dags att sätta i den i hennes rum. 
Det var en mycket stolt tjej som la sig i sin säng idag och såg på Pettson och Findus.
Samtidigt som hon myste framför tv:n passade jag på att fixa lite i min nya syhörna som ska bli i vårat sovrum. Längtar tills J kommer hem från jobbet så att jag får lite skruvhjälp ;-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Mammatea

Du blev jätte fin i håret!

2013-10-02 @ 18:55:38
URL: http://mammatea.se
Postat av: kajsa.

Der blev verkligen jätte fint!!

2013-10-03 @ 09:01:04
URL: http://www.labbstorken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback