Nytt år igen

Så har ytterligare ett år passerat. Tycker att 2014 gick fort. 2015 har precis börjat men jag tänkte passa på att summera året som varit lite grann. Sen i år ska jag försöka bli bättre på att blogga igen. Vem vet, ni kanske hinner bli less på mina inlägg ;) 

Första halvåret bestod av sjukdomar, läkarbesök och vabb. 
Cornelia opererade sig för tredje gången dagen innan midsommar. En operation som gjorde att Cornelia fick en infektion i halsen. 
Men efter en antibiotikakur och sjukskrivning så var hon frisk som aldrig förr. Semestern tillbringade vi i husvagnen, antalet dagar vi var hemma går nog att räkna på fingrarna. Vi körde inlandsvägen till Orsa, därifrån åkte vi sedan till Skara. Då vi var i Skara så besökte vi självfallet Skara sommarland men vi gjorde även små dagsutflykter därifrån tex till västkusten och även till fina Sara, A, Sixten och Ture. 
Efter Skara vände vi bil och vagn hemåt. 

Vi fortsatte sedan resten av sommaren och hösten med att åka iväg med våran husvagn. Vi stormtrivs som campare och längtar redan till våren. 


I höstas utökades våran familj med en fyrfotad vän. Cornelia gav henne namnet Kitty. En busig katt som har gett framförallt Cornelia en massa glädje.  I november fyllde vårat mirakel 4år, helt otroligt hur fort tiden har gått. Hon är nu stora tjejen med en massa energi. Hennes skratt och finurliga blick är svårt att säga nej till vilket hon själv vet om ;) Cornelia eller Elsa som hon själv kallar sig för (Frost) vet vad hon vill, en egen vilja utan dess slag. Envis, hjälpsam, snäll och helt underbar är andra ord som passar in på henne. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback