Läkarbesök

Känner mig trött och sliten nu ikväll efter att ha jobbat två nätter, gick av imorse och sov sen bara 4 timmar... Var tvungen att kliva upp tidigt för att åka med Cornelia till sjukhuset för ett besök på barnmottagningen. 
På Cornelias förskola upplever pedagogerna att hon är klumpig, vilket stämmer bra. Hon ramlar ofta och gör sig illa, men jag tror mest det beror på att hon har bråttom kombinerat med klumpighet. 
Men hur som helst så vill läkarna kolla upp det här ordentligt vilket vi är jätteglada och tacksamma för. 

Idag var det då läkarbesök. Hon fick träffa en toppen doktor som var noggrann och frågade en massa frågor. Sen fick Cornelia göra lite olika saker. 

En remiss till ögonmottagningen och sjukgymnasten är skickade. Ögondoktorn ska se så att synen är bra. Sjukgymnasten ska se när Cornelia leker och springer omkring (även läkaren ska vara med) 

Cornelia har även fått lämna 3 eller 4 rör med blod idag. Blodprovet var inte kul, men nu är det gjort i alla fall. 

Beroende på vad alla prover/tester/undersökningar visar så blir det ev en MR röntgen (röntgen av hjärnan) och då kommer hon att få lugnade eller bli sövd. 

Som jag skrev i början är vi jöttetacksamma för hjälpen och att de tar oss på allvar men samtidigt blir jag så orolig. Kommentarer
Postat av: Linda m Mileon

Bra de tar upp och kollar ordentligt men förstår att mammahjärtat blir oroligt. Kram!

2015-06-08 @ 09:41:09

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback