En liten sammanfattning

Nu är det nästan ett halvår sedan jag uppdaterade här, så det kanske inte är så många kvar som läser (förutom svärfar och mamma) Om det finns nån kvar så får ni gärna lämna ett litet meddelande ;) 

Sommaren gick fort, vi spenderade i stort sett alla lediga dagar i vårat nya sommarparadis i Byske där vi har haft husvagnen uppställd på en säsongsplats. Nästa sommar ska vi dit igen :)) 
I Byske lärde vi känna en massa nya underbara människor. Vi var ett gäng som umgicks där Cornelia var yngst och äldsta var kring 70år. 
Cornelia fick nya kompisar, hon var med många äldre barn i 10-13års åldern. De tyckte nog att hon var rätt så söt och säkert jobbig ibland ;) 
I början av juli fick våran katt 4 kattungar i husvagnen, så det var full fart hela sommaren kan man säga. När hösten kom tog vi hem husvagnen igen och började om med vardagslivet och allt vad det innebär. 

Cornelia hann väl gå på förskolan i en månad ungefär innan hon fick konstiga utslag kring munnen och bakom ena örat. Efter ett besök på hälsocentralen fick hon diagnosen ringorm. På 1 månad hann hon vara på förskolan 3dagar så vi hade en ledsen tjej som bara ville vara med sina kompisar. 

Annars så har vi varit till sjukhuset och utrett vidare. Proverna som togs innan sommaren visade inget. Det har hänt mycket i Cornelias utveckling i sommar, hon är inte lika klumpig längre. Det känns som att kroppen hänger med bättre nu, eller så har hon inte lika bråttom längre. 
För en månad sedan ungefär lärde sig Cornelia att cykla utan stödhjul. Kan säga att det var en mycket stolt tjej och föräldrar. 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag läser! Men det lär väl inte komma som någon chock direkt ;) Syns imorgon <3

2015-11-17 @ 09:14:10
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Frauflink

Jag tittar förbi emellanåt!

2015-11-29 @ 09:15:07
Postat av: Anonym

Erica: läser ännu om än att jag inte hinner blogga själv!

2015-12-03 @ 15:47:48

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback