Nytt jobb

Idag mår jag lite bättre, har fått sova rätt så bra inatt. Hostan är värst på natten men det är ju så det brukar vara med förkylningar, går fortfarande på bisolvon.

Idag ska jag på påskmiddag hos mina föräldrar. Det kommer att bli mina föräldrar, lillebror, syrran, hennes sambo, systersonen, jag & mormor.

Jag har ju glömt bort att jag har fått ett nytt jobb... jag ska vara barnvakt åt min systerson då syrran har fått ett jobb.

De ska bli en modern familj med en egen nanny, hihi

Hon ska börja där i slutet av april på heltid.  
Då jag ska hjälpa till att pasa han då hennes sambo också jobbar, så vi ska pussla lite grann, så när jag är ledig så är jag barnvakt annars så ställer mamma upp.
Kommer nog inte att bli så många dagar då hennes sambo jobbar skift.

Jag är bara tacksam för alla dagar jag får ha han. Han gör en så glad, förstår inte hur vi har klarat oss utan han innan han kom. Han är världens sötaste. Jag tror att han förstår att jag ibland (läs OFTA) behöver en kram av han för han är så himla go´ mot mig mosters gullunge :-)
Gubben frågade om jag bara skulle vara hemma hos syrran för han ville ju också vara barnvakt, klart att vi ska vara med han tillsammans, för fast jag älskar han mest av allt så är det ändå lite jobbigt att vara med han själv hela tiden för han har massor av energi så det kan vara skönt att få lite hjälp ibland :-)

Kommentarer
Postat av: smultronrt

tack

2009-04-11 @ 21:49:18
URL: http://smultronrtbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback