Målning i tvättstugan

Jag vet inte var min energi kommer ifrån, eller det kanske är från systersonen. För även idag har jag massor av energi. Så när gubben for iväg och jobbade passade jag på att börja måla om i tvättstugan... nu ska det bli fint där har jag bestämt mig för. Får se vad han säger när han kommer hem.... :-)

Nu har jag inte gjort nåt åt väggarna för där har vi väv som är ljusgrått, helt okej tycker jag, men däremot så har vi furu tak och furu lister och jag hatar furu färgen... det kan ha att göra med att hela vårat hus var furu då vi köpte det, men allt eftersom så har vi målat vitt...  Vi bor i ett timmerhus kanske jag ska tillägga, som har panel överallt, utom i trappen där vi har en fondtapet och en vägg i sovrummet som också är en fond. Som Simon och Tomas skulle säga om de kom hem till oss, det ser ut som en bastu, eller jag kanske skulle skriva att det har sett ut som en bastu...

Nu är i alla fall första varvet målat och jag har tagit en välbehövlig pause, men snart ska jag upp på trappstolen igen :-)

Kommentarer
Postat av: rockygirl

ja, jag hoppas oxå på att dom sätter två tillbaka! =) vi har sex stycken kvar i frysen, så där e nån gång till..=)Det e så mysigt att pyssla hemma..älskar det! Kommer säkert bli jätte fint!!

2009-08-26 @ 20:44:35
URL: http://www.rockygirl-rockygirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback