Trött och sliten

Jag är så trött, har jobbat två av tre nätter nu och känner mig rätt så slut. Det kan mycket väl ha att göra med att jag vaknade redan klockan 14 igår och inte kunde sova längre. Idag har jag sovit betydligt längre, vaknade inte förrän 16:30 och känner mig ändå inte utvilad.
Ja hur som helst så är det här sista natten och sen är jag ledig i en vecka. Ska bli riktigt skönt.

Imorgon när jag har vaknat ska vi åka iväg till gubbens mormor och morfar och hämta en hel massa ved, tror att det blir kring 15 kubik meter. Har hyrt en lastbil från min pappas jobb som rymmer allt så det blir bara att åka en sväng, känns rätt så skönt.
Sen har vi jobb här framöver med att stapla in allt i vedbodan. Sen nästa år är det samma jobb igen, men vad gör man inte för att ha billiga elräkningar ;-)


Kommentarer
Postat av: rockygirl

billigt e det och riktigt mysigt..hade önskat att man hade en öppen spis vi med! Härligt när det e kallt och ruskigt ute!

2009-08-30 @ 17:59:09
URL: http://www.rockygirl-rockygirl.blogspot.com
Postat av: Sara

Gott att ni får tag på så mycket ved iaf. Och som föregående talare, najs med billigt OCH mysigt.Tack för kommentaren om hur du kände det gällande träningen under försöken. FÅr klura lite till så får vi se helt enkelt. :)Lycka till på jobbet inatt!

Kram

2009-08-30 @ 20:44:45
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: C

Men tänk om det skulle fungera på naturlig väg. Gud så skönt! Jag vet inte vad man ska skriva, att man hoppas för er skull att dom hittar något på utredningen eller att dom inte hittar något fel. Jag vet inte vad som är värst?! :)

2009-08-31 @ 13:48:17
URL: http://densomvantar.blogspot.com/
Postat av: tess

OJ vad mkt ved! Vi var helt slut när vi hade beställt 2 kubik..haha..men vad har ni för kamin... n i har ingen luftvärmepump lr så och kompletterar med?kram gumman!

2009-08-31 @ 16:58:28
URL: http://smultronpastra.blogg.se/
Postat av: Alice

Det är jobbigt att jobba natt, man blir sliten och kroppen tar stryk av det! Jag brukar känna mig nästan bakis dagen efter. Hoppas du piggnar till!

2009-08-31 @ 17:48:13
URL: http://alice-ivf.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback