Vovven är vaken!

Nu har min hund börjat bli sig lik, eller jag kanske inte ska skriva sig lik... för jag har aldrig varit med om att hon har ätit så mycket mat som hon har gjort sen hon vaknade...

Min hund är ju inte så stor, hon väger bara 3,8 kg, så hon äter inte så mycket i vanliga fall, men sen hon nu har vaknat har hon ätit mer än dubbelt så mycket som i vanliga fall.
Ingen är gladare än matte just nu, då jag tycker att hon är lite dålig med mat.

Men det kanske är som när husse hade varit sövd när han hade skadat sin axeln. När han kom hem från sjukhuset åt han 4 st (det kan även ha varit 5) 90 grams hamburgare... så vovven är nog rätt så lik han, efter nedsövning så behövs mat ;-)

Hon går fortfarande vingligt, men allt känns så mycket bättre nu. Jag blir så orolig när det händer mina djur nåt. Klarar knappt av att gå till veterinären med dem. Idag stod jag och kikade lite grann på vad veterinären gjorde medans gubben tittade hela tiden.
När våran hankatt skulle kastreras så hjälpte min kära man veterinären med att hålla upp bakbenet, jag själv satt i väntrummet och mådde illa.
När det var våran honkatts tur att bli steriliserad så frågade jag veterinären om hon väntade ungar för jag tyckte hon hade visat såna symtom, då säger han vänta så ska vi se efter. Därefter sprättade han upp den bortopererade livmodern och såg efter... inga ungar fick jag sen till svar... Trodde att jag skulle svimma.

Nu är gubben ute i skogen med svärmor och plockar åkerbär, själv är jag inte så där jätte förtjust i bärplockning utan jag kan hjälpa till med rensningen av bären sen. Hur som helst så var nån tvungen att stanna hemma och kolla till hunden och den uppgiften tog jag mer än gärna hand om :-)

Kommentarer
Postat av: Greta

Vad skönt att hon blivit som vanligt igen.

2009-08-05 @ 00:23:30
URL: http://morgonstund.bloggsida.se
Postat av: Greta

Ja det är riktigt jobbigt att se och känna att djuren inte riktigt mår bra. Det är verkligen tur att det finns ducktiga veterinärer.

2009-08-05 @ 08:18:58
URL: http://morgonstund.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback