Hjälp önskas!

Jag är inte alls bra med sånt här som att ordna med bloggar och dess design.
Så nu undrar jag om det är nån av er som läser min blogg som är bra på koder och att lägga till en ny meny rad på www.blogg.se

Jag skulle vilja att det var en rad till höger i min blogg där det ska vara lite olika information och även en bild på mig.

OM det är nån av er som är sugen på att hjälpa mig så skriv en kommentar på det här inlägget och skriv med din mailadress så får du all information av mig.

Hoppas att nån av er kan.

Kommentarer
Postat av: C

Lite över tusen kr delat på två köp tror jag det var och ett litet testuttag hade dem gjort. Tycker det är riktigt obehagligt. Man kan aldrig vara nog försiktig. Det var ju tur att han såg det för annars hade kanske hela kontot varit tömt.

Var försiktig när ni tar ut pengar såhär i jultider!!

2009-12-14 @ 21:19:21
URL: http://www.densomvantar.blogspot.com/
Postat av: Plusresan

Äsch, vad synd att det inte är blogger du har, det har jag blivit ganska duktig på. Har googlat lite åt dig men det står inte så mycket info på nätet om just blogg.se. Borde kanske inte vara så stor skillnad egentligen men så kunnig är jag inte att jag vågar mig på att höfta till en lösning.



Hoppas att du hittar någon som kan hjälpa dig!

KRAM

2009-12-15 @ 08:21:55
URL: http://plusresan.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jag är inte bra på sånt där heller. Men om du inte får hjälp av någon annan vill jag gärna tipsa om Kia som gjort min design. Hennes bloggadress är: http://kias.blogg.se/

Hon är duktig och är grymt bra på blogg.se. Tar mellan 100-300 kr för design beroende på hur avancerat det är. För mig var det värt varje öre.



Kram!

2009-12-15 @ 12:21:43
URL: http://www.barnlangtan.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback