Juldagen

Igår var det julafton och vi hade en jätte trevlig dag. Jag önskar bara att jag inte har jobbat, för det kändes inte så där jätte kul att åka iväg till jobbet 20:30... men men natten gick bra fast det var riktigt kallt, -23 grader.

Jag måste ha varit riktigt snäll i år, för tomten kom med en massa paket till mig, fick kläder, presentkort, biocheckar, pengar, choklad, parfym, saker till hemmet och en massa annat skoj.

Julklapparna som vi hade köpt var lyckade, jag tror att alla blev nöjda med det de fick!

I min familj har vi som en liten tradition att spela julklappsspelet. Det går ut på att alla köper en julklapp var för en viss summa, vi hade bestämt 20 kr. Sen sätter man upp alla paket på bordet och börar kasta en tärning. När man får tex en 6:a så får man välja en julklapp. När klapparna är slut så öppnar alla sina julklappar och efter det blir det en tidsbestämd omgång med tärningen. Nu ska man "sno" julklappar av de andra varje gång man får en 6:a. Jag fick med mig en skvallertidning hem, så då har jag nåt att läsa när jag ligger och äter lite choklad.

Nu ska jag gå och sätta mig vid tv:n en stund innan det är dags att åka och jobba igen. Känner mig rätt så trött då det inte har blivit så många timmars sömn idag.

Kommentarer
Postat av: Greta

Vilket kul julspel, det har man inte tänkt på att man skulle kunna göra.



Har du fått någon hjälp med din design av bloggen.

Du kan kika in i min nya om det är något liknande du vill ha, kan jag kanske hjälpa dig.

http://torparfru.blogspot.com/

2009-12-26 @ 10:20:32
URL: http://morgonstund.bloggsida .se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback