Julpysslar

Just nu håller jag på med de sista julförberedelserna här hemma tror jag i alla fall. Kan alltid tänkas att jag hittar på nåt i sista stund.

Jag håller nu på att virka en kant runt den stickade pannlappen som min mormor ska få i julklapp.
Den verkar bli jätte fin. Kanske blir svårt att ge bort den utan det kanske slutar med att jag behåller den själv. Men min mormor älskar katter och det är ju kattmönster på den så den kommer att bli uppskattad.

Det är många bollar i luften samtidigt just nu. För ungefär 1 månad sedan så gjorde jag i ordning en glögg här hemma. Det skulle ta lite mer än 3 veckor att få den färdig och idag är vi äntligen på den dagen. Så just nu håller jag på att filtrera den och det tar tid. Har redan hållt på i kanske 5 timmar och detär mycket kvar som ska filtreras. Men det luktar jätte gott i hela huset nu. När man kommer in så möts man av härlig glögg lukt.
Jag har inte själv smakat glöggen men gubben smakade och den var riktigt god. Stod i receptet att glöggen skulle vara ungefär 14 % när den var färdig :-)


Kommentarer
Postat av: Greta

Naa vad gott med egen glögg. Ett tipps jag fick var att skriva inlägg färdigt i ett ordbehandlingsprogram först tex office eller word, sedan kopiera och klistra in i bloggen, så har man ju kvar de om det skulle råka försvinna.

2009-12-21 @ 08:28:11
URL: http://morgonstund.bloggsida .se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback