Julrea

Idag har jag gjort en runda på stan och jag kan säga att jag inte var ensam om att vara där...
Men ibland så måste man, var tvungen att byta en julklapp och så var jag ju bara tvungen att titta lite på rean men där hittade jag inget.

Sen fick jag välja mig en tröja av syrran som vinst i våran vikttävling och det är ju alltid roligt med en ny tröja som man slipper betala för själv ;)

Jag har nyss vilat lite innan jag ska ut och göra första nattens arbete. Var ut och skulle sätta in motorvärmaren i bilen och såg då vad det var för väder och jag kan säga att jag inte ser fram emot att vara ute på vägarna inatt... Det snöar rätt så mycket, hörde av gubben att det var klass 1 varning här, så det gäller att ta det lugnt.


Kommentarer
Postat av: Greta

Ta det lugnt ute i snöovädret. Nu finns bloggen på bloglovin =) Kram

2009-12-28 @ 19:59:50
URL: http://morgonstund.bloggsida .se
Postat av: Lila

Halloj! Usch, se upp där ute på vägarna. Här är det blankis just nu, sand har lagts på vägarna så förhoppningsvis hjälper det något.



Ja, just det vikten. Ligger nu på 94kg, alltså +0,8kg. Målet var ju att behålla 93,2kg tills om en vecka. Så vi får se om jag går ner dessa 0,8kg eller inte. Men känner inte panik, är skönt att få vila från allt "vikt tänk". För ny energi kommer efter nyårshelgen. Funderar mer och mer på viktväktarna, tycker om deras nya upplägg (av det som jag vet).



kramis Lila

2009-12-29 @ 09:35:22
URL: http://drommenometttillbarn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback