Uppe tidigt

Idag ringde klockan 07:20 och då var det bara att kliva upp. Först skulle jag åka till bilverkstan och berätta om att jag har slarvat bort de viktiga monteringsanvisningarna till dragkroken som man MÅSTE ha med sig på besiktningen av draget. Fick ett nya papper där, känns skönt att det löste sig. 

Sen bar det iväg till jobbet där jag hade medarbetssamtal med min chef. Det gick bara fint, kändes bra att få säga allt jag tycker och tänker. I våran lilla grupp har vi alltid haft det jätte bra, men nu på sista tiden har det varit tjorv och det känns så tråkigt att inte alla vill jobba med alla. För mig går det bara bra, men jag tycker synd om de andra. Vill bara att allt ska bli som det tidigare har varit utan en massa skitsnack om varandra.

Nu har jag inga mer planer för idag utan jag ska nog mest ta det lugnt. Tänkte försöka kolla lite på olika mobiltelefoner och fundera vilken jag vill ha. Min har börjat att gjort sitt, har börjat få problem när jag ska ladda batteriet, det får liksom ingen kontakt då. Har provat med en ny laddare och inte det heller fungerar. Så det är väl bara att köpa sig en ny...  

Kommentarer
Postat av: Carro

Tycker dagens nya mobiltelefoner inte håller länge. Men det kanske är det som är meningen ;)

Sammanlagt blir det tre veckor sjuk. Så kassan ska betala sista veckan.

2009-12-11 @ 10:05:19

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback