Sista dan på helgen

Så var det söndag igen och den här helgen börjar att gå mot sitt slut.
Igår var vi till mina föräldrar och åt middag och vi hade sån tur att hinna få träffa min syster och hennes underbara son. Vi hann leka lite grann så det var riktigt mysigt.

Middagen var jätte god, det blev fläskfilé med potatisgratäng, mums säger jag bara :-)

Jag lekte även tv installatör där igår, de har bara fått in sina boxer kanaler på en tv så jag kopplade om och tjorvade lite med hjälp av min gubbe måste jag väl ändå säga så nu fungerar alla kanaler på bägge tv apparaterna. Tror att min pappa blev rätt så imponerad då han själv inte har fått till det, men men man kan ju inte vara bäst på alla :-D

Vi såg körslaget där och jag blev riktigt nöjd med utröstningen, så nästa fredag är det final mellan Team Hanna och Team Erik, jag håller på Hanna!

Min förklning har börjat att gå åt rätt håll. Hostar fortfarande rätt så mycket på nätterna och är rätt så snorig men det har i alla fall börjat att bli bättre :-)

Jag har ju helt glömt bort att skriva om min ruvning. Ni som inte är i ivf svängen vet kanske inte vad ruvning är men det är i alla fall när man har fått tillbaka ett embry efter ett färsk eller ett frysförsök så säger man att man ruvar på det, ungefär som en påskhöna ruvar på sina ägg. Man börjar räkna ruvardagarna dagen efter insättningen så idag är jag på ruvardag 3. Försöker att inte tänka på det allt för mycket och det går det väl lite si och så med.

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Jag håller tummarna vännen!

2009-01-26 @ 11:11:33
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback