Extra pengar...

Inatt var det min sista ordinarie natt innan semestern, men frågade chefen imorse om jag kunde få jobba på lördag och självklart fick jag det :-)
Nyss ringde chefen igen och frågade om jag ville jobba på torsdag också, efter att ha kollat med syrran först hur länge jag skulle vara barnvakt på torsdag så jag ringde jag tillbaka och sa att jag ville ha den natten också. 
Så nu är det väl bara att erkänna att jag är pengagalen ;-) 
Känns bra att kunna få ihop lite extra pengar, då vi måste köpa ett frysförsök till hösten och det kostar väl kring 10000 kr... Nu är ju inte pengar allt här i världen men det är ändå ett måste att ha :-)

Jag har nyss målat sista varvet på min nya "elstolpe", nu är det bara för gubben att komma på hur vi ska sätta fast eluttaget och för elektrikern att koppla strömen, mitt jobb är härmed avslutat :-)

Känner mig lite småseg idag då jag fick jobba över imorse, det var inte så länge utan bara en halvtimme, men efter 10 timmars arbete så känns varje minut extra. Efter jobbet så passade jag på att åka och sola solarium. Har inte gjort det på 1,5 år ungefär så det var riktigt skönt. Försöker ta bort lite av mina bikinistreck. 

Nu är det snart dags för mig att göra lite middag.   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback