Hemma igen

Nu är vi hemma igen från stan. Blev en bra dag, hittade inget till mig själv... inte för att jag letade heller. Till mannen hittade jag i alla fall en snygg t-shirt som även han gillade. Han köpte även nya skor och kallingar, sånt där som man måste ha ;-)

Vi stämde träff med mina föräldrar på stan och passade på att gå och luncha med dem. Blev på ett nytt ställe för oss, de hade vanlig husmanskost och lite kinamat, det var buffé. Vi blev mätta och belåtna!

Fick ett trevligt samtal från syrran när vi var på väg hem från stan, vi ska ju vara barnvakt till systersonen på lördag men nu har vi vunnit högsta priset så han ska få sova över från lördag till söndag då de ska ut och roa sig på festivalen :-) Vi ser verkligen fram emot det, ska bli så mysigt. Han har bara sovit över här en gång tidigare och det var i februari har jag för mig och då var han så liten men nu är han ju stora pojken :-)

Nu har gubben på att göra upp eld i våran grillstad så snart blir det lite grillningar ute...

Kommentarer
Postat av: Carro

Jadu, man har nog högt blocdtryck när man kommer hem däreifrån vissa dagar. Min kund är helt okej men man får ju både trevliga och otrevliga anhöriga på köpet ;)

2009-07-29 @ 07:24:36

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback