Storstädat

Puh, nu är jag precis klar med storstädningen av huset. Vet egentligen inte vad jag fick för ryck, men nu är hela huset skinande rent. Det kan ha att göra med att jag snart får semester, en natt kvar :-) Känner mig nöjd över resultatet, önksar att det hade kunnat hålla sig så här ett tag men tyvärr är det svårt pga 2 katter och 1 hund som älskar att springa in och ut, till det tillkommer en man som också gillar att smutsa ner sig ;-)

Idag när jag vaknade efter min natt så åkte jag inte till stan en snabbis. Blev att köpa mitt favorit schampo från frisören som var på extrapris, 1,5 liter för 299 kr som hittat :-)
Sen var jag och köpte en present till svägerskan som fyller år på måndag. Blev även att köpa en svart lyckta till mig själv, nu ska jag bara komma fram till var jag vill ha den... 

Ikväll är jag ledig och då ska jag bara ta det lugnt och slöa mig. Imorgon natt är det dags att jobba igen, det blir min sista natt innan jag börjar min semester :-)

Jag har börjat att känna lite smärta i min mage på vänster sida, misstänker att det är cystan som bråkar lite grann... Jag har inte jätte ont men det känns, hoppas att det går över snart annars så måste jag boka en tid till min läkare tidigare...

Kommentarer
Postat av: Carro

Vi håller också på att städa nu då vi fått upp det mesta från kartongerna. Det är så himla kul när allt är rent och fint och alla saker är på sin plats. Men det är inte lätt att hålla det så ;)

Ursh då hoppas inte cystan växer sig ännu större!

2009-07-18 @ 11:20:18

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback