Tidig morgon för mig...

Go´ morgon!
Klockan är bara 09:20 och jag är redan vaken... jag som brukar sova halva förmiddagen har vaknat redan vid halv nio på morgonen. Känns riktigt skönt att vara uppe redan, fast jag var halvdöd när jag vaknade...
Det är nog en av nackdelarna med att jobba natt, man ställer om sitt dygn lite grann till det negativa.

Igår kväll kom våra grannar över så vi badade badtunnan och satt och surrade. Riktigt trevligt, lite svårt med språket bara då de kommer från Norge och använder bara sitt "hus" på sommaren.

Idag ska jag och gubben, vad det låter fult förresten att skriva gubben... men jag är ju lite hemlighetsfull här med vilka vi är och därför vill jag inte skriva ut namnen...
Hur som helst så ska vi åka in till stan idag, får se om vi hittar nåt mer skoj på rean...

Jag var in igår kväll och hittade ett par snygga jeans på Vila som jag köpte, det var tyvärr inte på rean men man kan inte ha tur jämnt :-)

Nu ropar gubben eller kanske jag ska skriva mannen istället, så det är väl bara att hoppa in i duschen så att jag blir klar nån gång i år... :-)


Kommentarer
Postat av: Greta

Låter lite så som det är här hos oss att det är kvinnan i huset som för det mesta är sist med att vara klar när vi skall någonstans. Men ibland lyckas jag med att vara klar först och då blir karln i huset lika imponerad och ritar nästan "kors i taket". :-)

2009-07-28 @ 11:09:41
URL: http://morgonstund.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback