Träningsvärk

Jag känner verkligen av i kroppen idag att vi lyfte en hel del stenar igår. Har riktig träningsvärk i benen och ryggen. Vissa går och tränar på gym men vi lyfter stenar istället ;-)

Det blev riktigt fint på baksidan, nu har vi även börjat att lägga skiffer brevid naturstenarna. Har fått en massa skiffer av våra grannar som ska bli en liten avskiljare till gräsmattan.

Har tittat runt lite på internet idag på olika blommor, så nu har jag hittat två stycken perenner som jag vill ha i min blomrabatt... Känns skönt att man börjar få ett hum om hur man vill ha det :-)

Vi har varit förbi affärn idag och då köpte vi ett stort svart parasoll till altanen. Nu saknas bara några snygga dynor till stolarna så är jag nöjd med möblerna :-)


Kommentarer
Postat av: Sofie

Kul att du fått börja med sprutorna! Själv har jag varit på ultraljud idag å ska på äggplock på måndag. Är så spänd och förväntansfull, samtidigt gruvsam...

Härligt föresten med badtunna en skön sommarkväll...

2009-05-14 @ 18:21:46
URL: http://eninreresagenomivf.blogspot.com
Postat av: Lila

Det är ju suverän träning som du sysslar med. Tre i ett, man får något gjort, man får träning och man andas in frisk luft....super:O



Kramis L

2009-05-14 @ 21:15:33
URL: http://drommenometttillbarn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback