Nöff nöff

Min man ringde inatt till jobbet och sa till mig att han inte mådde så bra. Han tyckte det kändes som att han skulle bli förkyld. På morgonen åkte han ändå och jobbade, han var ju bara lite "förkyld".

Sen när han kom hem från jobbet så gick det fort, från att ha varit lite förkyld så fick han feber och började frysa som bara den. Stackarn hackar tänder. Huvudvärken kom också som ett brev på posten.

Så nu ligger sjuklingen nerbäddad i soffan fullt påklädd med täcke och filt över sig och håller på att frysa ihjäl. I kaminen brinner en brasa och det känns som att hela huset ska brinna upp så varmt är det...

Jag misstänker starkt att han har fått nöff nöff sjukan, alltså svininfluensan, då allt har gått så fort. Nu gäller det för mig att hålla mig undan, för jag vill inte bli sjuk.


Har inte hunnit göra så mycket annat idag mer än att sova och passa upp min gubbe, för ni vet när en karl blir riktigt sjuk... nä skämt och sido så har jag nog aldrig sett han så här knäckt av en förkylning tidigare. Hoppas att det vänder fort.


Bild lånad från www.google.se

Igår plockade jag fram min blender så har stopp undanstoppad i ett köksskåp ett bra tag, blev så sugen på en god fruktdrink efter att ha fått det hos syrran. Så igår inhandlade jag olika frysta bär och frukter så nu ska det göras smothies :-)

Kommentarer
Postat av: C

Är massor på Ms jobb som också har den. Hoppas du slipper den!

2009-10-20 @ 18:32:50
URL: http://densomvantar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback