Spännande...

Den här dagen har jag spenderat många timmar framför datorn. Jag letar och läser så mycket jag kan komma åt om adoption.
Jag har varit in på olika adoptionsbyråers hemsidor och läst lite grann. Känns som att det här är en hel djungel.

Vi har i alla fall kommit ett steg på vägen och det är att beställa hem en informationsmapp från adoptionsbyrån FFIA. Känns himla spännande och bra.

Självklart förstår vi att vi har en lång väg att gå. Bara vägen till att bestämma sig för att adoptera är lång. Vi har fortfarande inte tagit nåt beslut men vi tittar just nu på olika adoptionsbyråer och tänker ställa oss i kö i nån av dem, i vilken är inte klart än.
Vi är ju ganska begränsade från vilka länder vi får adoptera ifrån då min man har sin förvarvade hjärnskada OM vi alls får adoptera, det är inte säkert.


Kommentarer
Postat av: Joanna

Vad duktiga ni är som kämpar så trots alla hinder. Jag håller tummarna att det kommer att lösa sig på ett eller annat sätt för er.



Kramar!

2009-10-17 @ 20:54:04
URL: http://plusresan.blogspot.com
Postat av: Sara

Haha, jag känner igen det där med hund som tar maten på bordet. Smörgåsar har varit spårlöst borta här ett par gånger. Nu har vi dock ett högt barbord i köket så nu är maten säker. :)



Hoppas kalaset var trevligt och badandet var lika härligt som det låter.

Kram Sara

2009-10-18 @ 10:31:41
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jättebra att ni även ser adoption som ett alternativ, det gjorde vi också. Ställ er i kö så fort ni kan, det är väldigt lång väntetid.



Spännande:o)



KRAM!

2009-10-18 @ 10:39:50
URL: http://www.barnlangtan.se/
Postat av: Lila

Buddy Holly var helt okej. Mådde dock inte så jättebra pga yrsel och illamående. Så jag hade nog tyckt den var bättre om jag mådde bra.



Men alla i publiken var som helt galna. Brolle är ju SÅ charmig! Den är helt klart sevärd!!!



Kram Lila

2009-10-18 @ 10:52:30
URL: http://drommenometttillbarn.blogspot.com
Postat av: Greta

Så fint det blir när du pysslar på ute med äpplena och så roligt att ni tänker på adopption ändå. Hoppas ni hade en trevligt födelsedag för det låter som det var jätte trevligt. Ha en bra dag och arbetsvecka.

2009-10-19 @ 13:25:10
URL: http://morgonstund.bloggsida.se
Postat av: Erkki

Hej!



Du låter jätteklokt att i alla fall börja titta på adoption - det är långa väntetider som sagt och det skadar ju inte att gå utbildningen och ställa sig i kö. Har vänner som nyss hämtat hem världens finaste son från Kina! Många kramar!

2009-10-20 @ 19:16:35

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback