Barnvakt

Imorse blev det att kliva upp tidigt, hoppade bara in i duschen och sen åkte jag in till stan för att vara barnvakt till min halv krassliga systerson.
När jag kom hit på morgonen så tyckte jag att han såg ganska pigg ut men efter en timmes bus så var han rätt så trött.

Nu ligger gullungen och sova middag och jag sitter framför datorn och bara känner lugnet.

När han har vaknat ska jag gå en sväng med han på stan och se om jag hittar nåt skoj ;)

Ihelgen fick jag veta att en av mina tremänningar är gravid. Hon har ätit mini-piller (heter det så?) och ändå lyckas bli gravid. Nu vet hon inte hur långt gången eller nåt hon är. Hon trodde först att hon var i början av graviditeten, men efter att ha gjort ett graviditetstest med veckoindikator fick hon upp 3+, alltså är hon i mer än vecka 5.
Hon har visst också börjat att få en antydan till mage. Det verkar som att vi kanske kommer att få barn samtidigt. Måste erkänna att jag tycker att livet verkligen är orättvist, här har vi kämpat som bara den i flera år och äntligen lyckats och hon äter piller för att inte bli gravid och blir det ändå och inte ens märker det.
Hur kan man inte märka att man är gravid?


Kommentarer
Postat av: Greta

Förstår dig, vissa känner facktist inte att de är gravida.

2010-04-07 @ 14:48:55
URL: http://torparfru.blogspot.com
Postat av: carolina

det undrar jag också, hur man inte kan märka. jag kände det på mig DIREKT. började ju testa en vecka innan mens och fick utslag då med :)

2010-04-07 @ 17:48:47
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Plusresan

Ja, visst är det märkligt?! Och orättvist framför alls...Men vi är kanske lite väl uppmärksamma, vi som försöker som fasen månad in och månad ut. =)

2010-04-07 @ 20:42:05
URL: http://plusresan.blogspot.com
Postat av: Marina

Ja du, tro det eller ej men det är som Greta säger vissa känner inte av det.

Hon förväntade sig nog det inte heller.Jaha så du ska ner på stan & hitta nåt skoj=) Bebis kläder om jag får gissa hihi=)Kram kram!!

2010-04-07 @ 20:49:16
URL: http://tilldendagen.blogspot.com/
Postat av: Anna

En gång i tiden hade jag en romantisk uppfattning om att "oj, nu är min mens sen" och så skulle jag ta ett gravtest som visade positivt när jag redan gått flera veckor över tiden... tror att om man inte förväntar sig en graviditet kan det nog hända att man missar det. Den där tanken känns väldigt avlägsen nu om jag säger så.Tyvärr finns ju ingen rättvisa när det gäller vem som blir gravid och inte :/Hittade ni något skoj på stan idag?

2010-04-07 @ 20:57:05
URL: http://mijaqi.blogspot.com/
Postat av: tess

förstår känslan...känner igen den alltför väl.....jadu måste nog faktiskt säja att jag för d mesta lagar god mat...de tär viktigt för mig..o även min passion så d blir ju väldigt O-husmanskostigt tex...älskar att prova nya saker...stå i köket flera timmar osv...hoppas du mår bra <3

kramar i massor!

2010-04-07 @ 22:19:17
URL: http://smultronpastra.blogg.se/
Postat av: Jenny

Det känns så orättvist att vissa kämpar och andra får till det trots att de äter piller som ska förhindra det. Kanske därför hon inte märkte något för hon trodde inte det kunde hända.Jag vet en som gick hela sin graviditet utan att veta. Jäkligt skumt, men sant.Ser att det är 199 dagar kvar nu:o)) En liten milstolpe minsann.Kram!!

2010-04-08 @ 11:24:55
URL: http://www.barnlangtan.se/
Postat av: Teres

Ja, alla är vi olika, men jag kan oxå tycka att det ås så troligt orättvist vissa saker i livet.

2010-04-08 @ 20:40:31
URL: http://familjonskas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback