Mobil

Idag vaknade jag av en trevlig överraskning. Min svärmor hade gjort klart pyrets mobil som jag hade "beställt". Hittade en jätte fin mobil som var tovad när jag var in i en barnaffär, så jag tog lite insperationsbilder på den med mobilen och nu har svärmor gjort en alldels egen till pyret.

Tycker att den till och med blev finare än orginalet! Så tack så jätte mycket!

Nu längtar jag som bara den tills jag får börja boa i det som ska bli pyrets rum. Till sommaren ska det målas, både tack och väggar då allt är furu där inne. Alla andra rum är klara men inte pyrets, men det hinns.







Nu har jag en natt kvar att jobba, känns så skönt att få vara ledig sen. Har börjat att vara så trött när jag jobbar, orkar knappt vara uppe hela natten utan ögonen håller på att åka igen. Så jag hoppas verkligen att den här tröttheten snart försvinner för annars måste jag sjukskriva mig eller nåt.
Fungerar inte att jobba natt om man inte orkar vara vaken.

Nu ska jag ta och äta lite fiskpinnar och potatismos, vilken påskmat eller hur? Är så sugen på det så det får bli det. Imorgon blir det påskmat hos mina föräldrar.

Kommentarer
Postat av: carolina

man ska äta det man är sugen på, oavsett hur konstigt det är, resonerar jag ;)

vilken fin mobil!

köp senaste numret av vi föräldrar eller allt o barn eller vad den heter, haha ;) där var det ett stort test, kronan-vagnen som vi ville ha först vann testet, men den fanns inte här i västerås, och det blir så dyrt med frakt :(

2010-04-02 @ 17:14:52
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Erica

tröttheten brukar ge sig efter vecka 12 då kommer "spökperioden" när man inte känner sig gravid, det mesta krämporna har gett sig och inga nya kommit. Lite jobbigt faktiskt man vill gärna känna sig sådär "lagomt" gravid :-)



Superfin mobil kul att få något som är gjort också!

Postat av: Fru barnlös

Mobilen blev jätte fin!

2010-04-03 @ 10:45:14
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Underbart fin mobil:o))

2010-04-03 @ 13:38:00
URL: http://www.barnlangtan.se/
Postat av: Missetass

Vilken supersöt mobil!! Pyret kommer nog att gilla den skarpt :-)

Lycka til l med klädshoppandet. Kika in på Hafva också om du har tid, de har en hel del mammakläder. Jag hittade några av mina favoriter där, framförallt byxor. Kram från Missetass

2010-04-05 @ 10:02:55

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback