Piggare idag

Gårdagen blev som jag trodde en riktigt slappar dag. Kände mig slut hela dagen, redan vid 11-tiden var jag trött så det blev att sova middag tidigt igår. Somnade på en gång jag la mig i sängen och sov sedan i två timmar.
Efter det åt jag upp resten av jordgubbarna framför tv:n och såg nån film som visades på tv. Var inte nån sån där jätte bra film, men den gick att se.

Idag känner jag mig piggare, så jag hoppas verkligen att det stannar kvar. Ska iväg på personalmöte och sen kommer jag att stanna i stan hos min mormor då jag jobbar inatt. Har bara en natt vilket känns så skönt.

Nu ska jag försöka göra lite nytta här hemma innan det är dags att åka iväg. Har en massa tvätt som behöver vikas och sättas in i garderoberna. Sedan har jag mer tvätt som skulle behöva tvättas. Fattar inte var all tvätt kommer ifrån?!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Om ett år har du så mycket tvätt att du drunknar. Det är helt galet hur mycket smutstvätt en fjuttliten person kan fixa på bara en dag :DVad bra att du bara har en jobbnatt så du kan ta det lite lugnt.

2010-04-19 @ 09:44:25
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: Sara

Tack! Du får göra ett sånt inlägg du också framöver, vore jättekul.. :)

2010-04-19 @ 15:28:12
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: carolina

haha, ja, helt galet med tvätten, vi har JÄMT tvätt fast vi nyss har tvättat tycker jag ;)

2010-04-19 @ 17:03:20
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Lila

Förstår dig när det gäller tvätten...den bara hopar sig. Som tur var har jag fått slippa denna syssla...maken sköter tvätten och jag handlar maten. Är inte alltid glad över fördelningen, men oftast:).Kramis Lila

2010-04-19 @ 19:45:34
URL: http://minbloggvarld.blogspot.com
Postat av: Jenny

Lustigt, det är samma här. Jag tror att antingen smyger någon in på nätterna och lägger ut tvätt eller så växer det upp ur golvet....tar aldrig slut;o)

2010-04-20 @ 22:21:59
URL: http://www.barnlangtan.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback