Drömmer

Nu har jag pratat med min barnmorska och mitt TSH värde låg nu på 0,96 vilket var helt perfekt. Sa även till henne att mitt HB låg på 113 nu, då säger hon att jag ska börja äta 1 järntablett om dagen. Men hallå det gör jag ju redan. Så nu ska jag öka upp och äta 2 järntabletter om dagen.

Glömde ta upp med henne om min värk i skinkorna. Jobbar två nätter till innan vi åker till Turkiet så jag får ta itu och ringa till henne efter semestern istället.

Jag har börjat att drömma jätte mycket på nätterna, vet inte hur vanligt det är när man är gravid.
Som igår natt tex då drömde jag att min svärmor var med i körslaget, kommer inte ihåg nåt av den här drömmen men J påminner mig så glatt. För vi hade en diskussion om var körslaget är, han sa Stockholm och jag blev skit förbannad för det spelas ju in här "uppe" som alla vet ;-) Jag berättade även för han att svärmor var med i körslaget och han sa nej, även då blev jag irriterad för att han inte visste bättre...

Idag fyller min mormor 69 år så det blir kalas hos henne med smörgåstårta och opera tårta, mina absoluta favoriter!


Kommentarer
Postat av: carolina

jag drömmer det mest konstiga drömmarna, så det är inget ovanligt. blir inte rädd o du drömmer konstiga drömmar om bebis heller, det är också helt normalt, även fast man vaknar och känner sig kallsvettig!



smörgåstårta - åh! hade craving efter det på påsken, men de blev aldrig av...



kram!

2010-04-28 @ 12:07:11
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Emily

jag drömmer iof allt mkt men jag drömde OTROLIGT mkt när jag var gravid.. kanske är det de att man inte sover lika hårt med en bebbe i magen ;)



kram

2010-04-28 @ 13:48:11
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥

Jag drömmer absolut jätte konstigt. Ofta handlar dom om små elaka djur, så det hör nog till att drömma väldigt mycket ;)

Kram

2010-04-28 @ 14:07:50
URL: http://www.edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Anna

Det hör nog till. Både syser och svägerskan drömde väldigt konstiga drömmar. Men vi andra fick oss ofta ett gott skratt :)

2010-04-28 @ 21:19:59
URL: http://annasofiagustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback