Funderar

Jag har funderat lite grann på min blogg som jag startade för att kunna berabeta alla tankar som jag som hade i samband med våra ivf försök. 

Vi höll precis på att göra ytterligare ett frysförsök när jag började blogga, det första efter mitt första missfall. Även det försöket slutade i ett tidigt missfall, efter det gjorde vi ytterligare ett ivf försök som också slutade i missfall.

Jag vet egentligen inte vad jag vill säga med det här, mer än att jag inte tycker att man ska ge upp. En tjej på familjeliv skrev nåt som jag tycker är så himla klokt: "Varje litet steg tar mig närmare målet"
När livet känns tungt och man bara vill ge upp så tänk på de orden.

Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva allt jag går igenom nu. Hade nästan tappat hoppet om att lyckas, men då säger J att vi ska inte ge upp. Även våran läkare sa att det kommer att gå bara ni inte ger upp.

Med det här hoppas jag att ni andra kämpare får lite kraft att fortsätta kämpa, för jag vet att ni kommer att lyckas! Vägen hit har varit riktigt jobbig, det kan fortfarande vara jobbigt men jag är tacksam för varje dag.

Igår upplevde jag nåt sånt häftigt, satt här vid datorn som vanligt alltså... då kände jag hur det kittlade till i magen, först stannande jag bara upp och fattade inte riktigt vad som hände, men efter en liten stund kom andra kittlet. Så jag tror att jag kände pyret för första gången igår, LYCKA!
Kommentarer
Postat av: Sara

Åhh, jag får gåshud av vad du skriver. Fantastiskt att få känna rörelser för första gången. Och mer kommer det ju bli..

Ljuvligt helt enkelt!Tack för dina ord och dina tummar, jag hoppas också på omslag imorgon. Less på att vänta..Kram

2010-04-29 @ 12:42:52
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Magiskt! Första rörelserna. Helt underbart

2010-04-29 @ 15:48:05
URL: http://tomfamn.blogspot.com/
Postat av: Tonci

Du har så rätt, man får inte ge upp!Vad hjärtligt att du kände bebisen för första gången? Hur kändes det? Kan du beskriva vad var det som du kände? Jag tror att jag har också känt något redan, men är osäker på det om det var verkligen bebisen eller tarmarna bubblade bara.

Kram

2010-04-29 @ 17:08:00
URL: http://vivillockshabarn.blogspot.com/
Postat av: http://avlangtan.blogspot.com/Åååh så härligt. Grattis :) längtar med dit!

2010-04-29 @ 19:33:40
URL: http://avlangtan.blogspot.com/
Postat av: Erica S

Så så härligt och lite avundsjuk blir jag ! Själv fick man minsann vänta till v.21-22 med Isak (moderkaka i framvägg).2010-04-29 @ 21:00:17
URL: http://flatcoated.bloggagratis.se
Postat av: Greta

Så bra skrivet. Vad mysigt det låter med lite kittel.

2010-04-29 @ 21:41:44
URL: http://torparfru.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback