Film

Idag har vi ingen sol här, utan det ser kallt ut när jag kikar ut. Har inte kommit så långt än så jag har fått gå ut och känna efter.

Igår kväll såg jag & J en film som vi aldrig hade sett tidigare, en film som man bara måste ha sett. Det var Nyckeln till friheten. Den har vunnit 7 oscars och den var riktigt bra. Så om du är som jag och inte har sett den tidigare så kan jag verkligen rekomendera den.

Jag har börjat att fundera lite grann på maträtter som går att laga till och sen frysa ner för att kunna äta när pyret har kommit. Har snart tänkt att börja ta tag i det, kommer nog att kännas skönt att det finns färdig mat att bara äta.
Jag ska även ta och baka lite grann så att det finns fika hemma, men det får jag nog vänta ett tag med för annars kommer allt ändå bara vara slut.

Idag blir det en lugn dag här hemma, sen ikväll ska jag iväg till en jobbarkompis som har gift sig. Ska bli riktigt roligt att åka dit och surra en stund.


Kommentarer
Postat av: c

Lite sent men vad mysigt ni hade fått det i pyrets rum! :) 10 v kvar! :D

2010-08-19 @ 15:58:18
URL: http://densomvantar
Postat av: Carolina

och att laga mat är så mysigt också, riktig terapi. nästa vecka ska jag ta tag i ett storkok till, wok med kyckling kokosmjölk och nudlar :) om jag hinner, damen kanske behagar komma om jag har tur :)

har också hört så gott om en filmen, en aldrig sett...har fått för ig att den är sorglig?



kram!

2010-08-19 @ 20:19:49
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Erica B

Laga mat som är enkel att äta med en hand :-) chansen finns att man inte har så mycket händer i början!



Lasagne, köttfärsbiffar, grytor är mina förslag.

2010-08-20 @ 07:51:59
URL: http://flatcoated.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback