Fredag den 13:e...

Idag är det fredag den 13:e... alltså en otursdag och det stämmer i min familj också. Fick ett samtal från min mamma idag, hon berättade då att pappa hade fått åka in till akuten då han var helt slut efter att ha klippt gräset och att han kände ett tryck över brösten.

På akuten så kollade de hans vilopuls som var över 160 (han är i vanliga fall en lågpulsare) Han fick då snabbverkande medicin för att få ner pulsen och sen tror jag att de kollade ekg och sånt på han. Sen blev han i alla fall nedsövd och läkarna startade om hans hjärta.

Det här med att starta om hans hjärta har de fått göra flera gånger det här senaste året, vilket jag tycker är skrämmande. Min pappa är bara 50 år gammal.

Hur som helst så fick han komma hem sen när detta var gjort för då hade pulsen gått ner. Han ska tillbaka till sjukhuset i början av september för att göra ett ultraljud av hjärtat för han står i kö för att få en pacemaker. Hoppas bara inte att han behöver vänta så länge.

Vid fyra tiden var det dags för min telefon att ringa igen, denna gång var det min doktor som ringde. Han hade fått svar på mina prover sa han. Mitt tsh och t4 värde var bra så jag ska fortsätta att äta samma dos Levaxin som tidigare alltså 75 mg per dag.

Sen visade mitt nya urinprov att jag hade bakterier i urinen så from idag har jag börjat att äta en antibiotika kur 3 ggr/dag i 5 dagar. Läkaren berättade även att han skulle skriva in i min förlossningsjournal att jag skulle ha en antibiotikakur till i samband med förlossningen för att inte smitta ner pyret med en massa bakterier. Så det ska jag påminna personalen om så att det inte blir nån miss.

Nu är det 2,5 timme kvar av den här otursdagen så jag hoppas inte att det händer nåt mer idag. Känner mig trött så det blir en tidig kväll för mig.


Kommentarer
Postat av: Marina

Det låter läskigt det där med att bli nersövd & starta om hjärtat. Vad skönt att det gick bra iallafall.



Jag önskar dig en trevlig helg!

Kram kram!!

2010-08-13 @ 22:43:51
URL: http://tilldendagen.blogspot.com
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Usch vilken dag! Hoppas det blir en bättre dag idag. Kram

2010-08-14 @ 11:05:44
URL: http://tomfamn.blogspot.com
Postat av: Tova

Usch, vad läskigt :/ hoppas din fredagskväll blev okej iallafall!

kram

2010-08-14 @ 20:00:35
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback