Sparkar

Igår ringde min mobil och då var det systersonen på 2 år som ville komma och hälsa på sin moster. Hur mysigt som helst när han ringer och säger hälsa på och jag frågar sen vill du komma och hälsa på nu? Ja Sara. Söt ungen :)

Efter att syrran, svågern, systersonen och även min mormor varit här på lunch och jordgubbar så åkte vi iväg till mina föräldrar på middag.
När vi var där så ringde systersonen till mormor och sa att han ville ha pasta så då fick vi träffa busungen ytterligare en gång igår.

Efter efterrätten som bestod av glass började pyret att sparka som bara den i magen. Min mamma hann få känna första sparken men när syrran skulle känna så slutade hon att sparka. Men efter ett tag så fick även den blivande mostern känna på några rejäla sparkar.

Var förbi svärmor och svärfar igår också och då fick vi en stor påse med massor av bebiskläder. Så gårdagskvällen använde jag till att sortera upp alla kläder och satt i olika storlekshögar så nu har vi rätt så mycket kläder ända till storlek 86. Jag älskar att hålla på med alla bebiskläder och bara vika och kolla, medans jag samtidigt drömmer mig bort... men nu är det inte så länge kvar tills pyret är här!

När det sedan var dags för mig att gå och sova så började pyret igen att sparka så hela magen skakade, såg riktigt roligt ut. Det enda som var tråkigt var att jag inte hade kameran i närheten så att jag kunde filma allt. Men det kommer fler tillfällen.

Sen när gubben gick och la sig så blev det ännu mer sparkar, det finns bara ett ord som beskriver de här stunderna och det är mys!

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag är så glad för eran skull Sara och att allt går så bra!

2010-08-05 @ 14:00:16
URL: http://annasofiagustafsson.blogg.se/
Postat av: Lisa

Åh vad underbart med sparkar! Håller med om att det bara är att mysa! Kunde inte heller annat än småskratta när jag läste om barnkläderna. Precis så höll jag också på. Vek och plockade, la ut dom på sängen och kände på dom. Man kan bara inte förstå att det är någon liten som snart ska använda dom. Kram och ha det superbra!

2010-08-05 @ 19:39:34
URL: http://turbolina-twin.blogspot.com/
Postat av: Torparfru

Sååå härligt det låter, ni är verkligen värd att bli föräldrar. Mysigt med sparkar.



Kram

2010-08-06 @ 20:28:14
URL: http://torparfru.blogspot.com
Postat av: Lotta

Så läckert med de där sparkarna så hela magen vobblar :D



Men du, filma den hoppande magen så snart ni kan. Jag tänkte också lite att jag hinner, det är lugnt, det är nästan hela tredje trimestern kvar... Men helt plötsligt en dag hade lillan vuxit så mycket att hon inte kunde ta sån sats längre och det var slut på de galna sparkarna. Ingen film hos oss alltså :(



Mysigt med kläderna säger jag med. Jag packade undan ytterligare en storlek i veckan och gick igenom bebiskläderna som låg i förrådslådan. Nu med lite sorg i hjärtat eftersom de ska bort, inte fram. Mycket känslor i de där små söta plaggen.

2010-08-06 @ 21:12:21
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: Teres

Det är ju så mysigt =) Jag har inte heller lyckats filma ngn rejäl kick ännu, bara massa små som man inte ser så bra på filmen tyvärr, men det kommer väl bamsekickar snart för oss =)

2010-08-07 @ 15:29:52
URL: http://familjonskas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback