Urinodling

Här har ni en som har varit uppe med tuppen imorse, eller kanske inte riktigt lika tidigt men nästan så. Vaknade av väckarklockan 06. Så då var det bara att kliva upp, göra sig iordning och äta lite frukost innan jag skulle iväg till barnmorskan.

Jag lämnade först ett morgonurinprov som visade att jag fortfarande hade protein och spår av äggvita i urinen. Så nu skulle provet skickas iväg på odling. Barnmorskan sa att det var så låga halter så det är inte säkert att odlingen visar nåt, men det är lika bra att vara på säkra sidan.

Hon mätte min mage som hade växt 1 cm på 1 vecka. Så nu ligger mitt sf mått på 28 cm. Pyrets hjärtljud låg på 137 slag per minut. Mitt blodtryck var också jätte bra, 110/60.
Nu ska jag inte tillbaka förrän om 2 veckor. OM urinodlingen visar nåt så skulle barnmorskan ringa upp mig, men om jag inte hör nåt så är allt bra!

Igår berättade en tjej på vattengympan att de hade rea på amningsbh:ar på Twilfit så det blir en tur dit idag. Ska se om jag hittar nån jag gillar. Det blir en liten chansning om jag köper en, för brösten kommer att bli större när mjölken börjar komma, så jag får nog ta det i beräkning när jag handlar ;)


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Sara! Har inte uppdaterat mig på bloggar på en dryg månad, men läser att du mår bra på alla sätt (bortsett från äggvitan i urinen) vilket glädjer mig :)

Verkar som ni ordnat med det mesta till bebisen nu, själv står vi i startgroparna där. Det är en fantastiskt spännande resa det här på alla sätt! Kram //Anna

2010-08-10 @ 10:49:24
URL: http://mijaqi.blogspot.com/
Postat av: Marina

Hej svejs=) Vi e 2 som e uppe sen kl 6 isf haha=D



Vad bra att du säger att det är rea på TWILFIT för då måste jag dit=D

Mina 80E som jag köpte börjar (ÄR) för små i omkretsen numer. Så behöver jag nog amnings BH nu...det e ju inte allt för lång tid kvar=)

Kram kram!!

2010-08-10 @ 15:00:00
URL: http://tilldendagen.blogspot.com
Postat av: Erica B

Ibörjan innan brösten blivit lite stabiliserade efter mjölken runnit till så använde jag Apotekets ammningstoppar de är toppen inga bågar eller annat som gör ont så man kan sova i dem och så sitter ev inlägg fast. Åtminstonne jag hade en del problem i början med mjölk som rann över.



Billiga var de också tror de kostade 90 kr.



2010-08-10 @ 16:17:45
URL: http://flatcoated.bloggagratis.se
Postat av: Carolina

Oj, bra tips om rean där, hooppas det gäller här med :)

Nä, ingen mat i frysen än, men korvstroganoff och köttfärsås tänkte vi göra. Lasange är också bra! =)



Hoppas allt ordnar sig med äggvitan och det, ska hålla tummarna!!

2010-08-10 @ 18:13:47
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Lotta

Angående amningsbehåar så får de flesta två storlekar större än vanligt så satsa på det. Har du 75 B utan att vare sig vara gravid eller amma så får du troligen 75 D när du ammat ett par veckor.

2010-08-10 @ 21:48:35
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: Marina

Sv: Nej det där om kudden visste jag inte=S

Vad ska man då använda? Ska bebisar ha kudde?

Nu fick jag mig en funderare....

Svara gärna på min blogg=)



Kramen=P

2010-08-11 @ 10:24:35
URL: http://tilldendagen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback