Bilar...

Vad jag blir less... Idag när J skulle iväg till jobbet så hann han inte långt innan det började lysa en lampa i bilen och den gick riktigt dåligt. Så det var bara för han att åka iväg till bilverkstan. Var visst en tändrulle (hette det så?!) som hade gått sönder så bilen drev bara på 3 cylindrar.

Så nu är bilen inne på lagning, känns som att allt racklar för oss nu. Jag vet inte hur många gånger vi har fått ha in bilen den senaste månaden.
Först var det ett kullager som hade gått sönder i hjulhuset, sen var det bromslamporna som var trasiga. 
Nu tror ni säkert att vi är helt otekniska som inte byter glödlampor själva, men det gick inte att byta en lampa utan vi var tvungen att byta hela insatsen med bromslampor (dagens bilar...)

Men jag är ändå glad att det hände idag och inte på söndag då vi ska iväg och göra vårat frysförsök, för då är vi verkligen beroende av att bilen fungerar som den ska.

Nästa fredag har vi tid för besiktning av bilen så jag hoppas verkligen att den går igenom då, för nu orkar/vill jag inte lägga ut mer pengar på att fixa och laga bilen. Det räcker väl med att man måste betala skatt, försäkring och tanka den.

Idag sitter jag bara här hemma och tar det lugnt och myser. I kaminen brinner det en brasa och jag sitter framför den och stickar. Kan det bli bättre än så?!

Förresten nu är det bara 3 dagar kvar tills det är dags för vårat frysförsökt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Att sticka framför kaminen låter underbart!

2010-02-04 @ 12:47:41
URL: http://tomfamn.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Jäkla bil, vi hade mycket problem med vår förra bil. Den kostade mer än det smakade så att säga!



Men va kul att det bara är tre dagar kvar nu:o)



Låter supermysigt att sitta framför brasan och sticka (även fast jag inte har en aning om hur man stickar:o)



Kram!

2010-02-04 @ 17:23:59
URL: http://www.barnlangtan.se/
Postat av: Sara

Jag funderar på om jag ska gå och köpa en förpackning med clearblue test, jag har apotekets egna, som ju kostar nästan samma men där är dom ju inte digitala...

2010-02-04 @ 18:39:15
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback