Nattsuddare

Vet inte vad som tog åt mig igår kväll eller jag kanske skulle skriva inatt, för jag har blivit en riktig nattsuddare när jag är ledig. Har nog att göra med att jag jobbar natt.
Men hur som helst efter att jag hade sett klart mina program på tv så fick jag nåt städryck. Så jag torkade av alla köksskåp, kyl, diskmaskin osv så det luktade så himla gott av allt rengöringsmedel sen.

Imorse när J klev upp och skulle till jobbet så hör jag hur han säger att det var så himla fint nere i köket. Trodde inte att min morgontrötte man skulle märka det ;-)

När jag väl var klar med allt så var klockan redan 02:30 så jag har sovit till nästan 12:30 idag, vilket är jätte bra då jag ska ut och jobba inatt.

3 nätter har jag den här helgen sen väntar en veckas ledighet. Känns skönt att jag har lyckas få ett sånt här bra schema, veckorna jag jobbar så jobbar jag 40-50 timmar sen har jag en veckas ledighet och sen jobbar vecka igen. Kan det bli bättre än så?!

Nästa vecka borde det vara dags för mig att börja med ägglossningstesterna för att se när omslaget blir och det borde även vara dags att göra ett ultraljud då. Men jag har fortfarande inte hört nåt från min klinik. Men om mina beräkningar stämmer så borde det vara ultraljud på fredag så dem har ju några dagar på sig att höra av sig till mig.

Jag ska även kolla om jag får lämna blodprov när jag gör ultraljudet för att kolla hur mitt TSH värde är nu, vill vara säker på att jag äter rätt dos Levaxin. Jag vill även att de ska kolla mitt blodvärde.


Kommentarer
Postat av: tess

tack för alla peppord och alla fina kommentarer...d känns skönt att veta att du vet "precis" hur jag känner... d e skönt o veta att man inte är ensam om du förstår.....d e ju inte precis "bara att försöka igen"..... tror d e mkt tankar som blir så förstärka av att vi går igenom ivfkarusellen.. man tar liksom INGET för givet...



hur går d med stickningen? tycker du verkar va jätteduktig..e sugne på att lära mig.... men har väl ingen energi nu direkt o ta tag i d...beställer du via nötet lr köper i butik?



kram hjärtat, hoppas d går br ao jobba i helgen ! <3<3<3

2010-01-22 @ 17:02:12
URL: http://smultronpastra.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vilken trevlig överaskning att vakna till ett skinande kök:o)



Hoppas kliniken hör av sig nästa vecka.



Kram!

2010-01-22 @ 18:01:29
URL: http://www.barnlangtan.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback