Kallt

Gårdagens grillning var riktigt trevlig, vi var omkring 15 personer som umgicks och åt god grillad lax. Tyvärr så sätter sig min foglossning lite på tvären så vid 20 -tiden var jag tvungen att gå hem, då orkade jag inte sitta/gå längre. Jag satt ändå på en bra stol som man kunde ändra lägen på, men när man känner att smärtan blir för mycket så är det bara att tacka för sig och gå hem.

Idag laddar jag för en ny middagsbjudning med andra grannar. Den här gången kommer det att vara med 2 andra par som vi inte känner. Ena paret har en 2 månaders bebis och det andra ska ha barn 1 månad innan oss. Så det känns jätte roligt att träffa andra som har/ska ha barn ungefär samtidigt som oss, för dem barnen kommer att bli vårat barns klasskompisar.
Vi bor ute i skogen i en by så det känns extra roligt att det föds lite barn nu :)

Jo förresten nu var det längesedan jag skrev nåt om vädret ;) Jag tycker att det redan har börjat att kännas som att hösten är här. Igår kväll var det bara 10 grader här och det är inte varmt. Hur har ni andra det?

Kommentarer
Postat av: http://avlangtan.blogspot.com/



För några timmar sedan hade vi 12 grader här i småland, skönt tycker jag som njutit av solen på semestern och börjar jobba nu i veckan igen! Så för min del får det gärna bli kallt och ruggigt ;-) Kram

2010-07-24 @ 11:26:54
URL: http://avlangtan.blogspot.com/
Postat av: http://avlangtan.blogspot.com/



Jag fick åka in till förlossningen för jag hade så ont i högersidan, kombinerat med blodiga flytningar. Men det var som tur ingen fara alls. Det var dock en lite intressant upplevelse, fick ju vara i ett förlossningsrum och göra ctg osv, och ett ultraljud till blev det ju!

2010-07-25 @ 09:56:16
URL: http://avlangtan.blogspot.com/
Postat av: Anna

Här regnar det o är lite kallare (Västergötland)... MEN jag tycker att det är mysigt o ger ett litet andrum :)

Idag är det vår beräknade BF dag :) men ingen bäse än !

Hoppas att det var e n trevlig middag igår.

2010-07-25 @ 15:49:03

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback