Pysslar

På nåt konstigt vis så fick jag lite energi över igår kväll så jag satt J i jobb att sätta upp "bågen" och mobilen som jag köpte på ikea.
När det var gjort började jag hänga dit förvaringssakerna och efter det gick det bara av farten med att plocka fram lite grejer och göra i ordning ett av skåpen i tvättstugan där vi ska ha blöjor och sånt.

När det var gjort började jag "klippa och klistra" en uggla som jag sen satt upp på väggen bakom skötbordet.
Så här ser det ut där nu



Det känns som att jag är inne i nån period då jag måste ha nåt att göra med händerna, det kan ju mycket väl ha att göra med att jag inte kan göra så mycket annat.... Men hur som helst så har jag nu stickat klart 1 par sockar och 1 mössa till pyret. Sockarna och mössan gick riktigt fort att sticka och det var enkelt. För mig gick det sammanlagt 2 nystan av garnet Drops Eskimo (50 gram/styck).



Nu har jag ett "stort problem" och det är vad jag nu ska börja göra för nåt. Funderar lite smått på om jag ska ge mig på att sticka en filt, är lite rädd att jag ska tycka att det är tråkigt och ge upp efter typ halva filten men det kanske är en risk jag får ta.

Min granne visade en stickad filt som hon hade stickat till sitt barnbarn, den var verkligen mysig och hade varit en klar favorit när barnet var liten. Så det kanske får bli en sån. Idag är i alla fall ingen garnaffär öppen så jag får nog försöka sysselsätta mig med nåt annat.


Kommentarer
Postat av: http://avlangtan.blogspot.com/



Jag har med köpt den där mobilen på ikea :)

och ska inte heller ha skötbord utan istället skötbädd i tvättstugan :-)

Vad sött du har stickat!

2010-07-04 @ 17:05:55
URL: http://avlangtan.blogspot.com/
Postat av: rockygirl

så duktig du är på att sticka...jag sa hela tiden att jag skulle börja med det men det blev inte så. Är kanske något som har samband med magen, att man vill sticka?! Fina var dom små söta sockorna i alla fall!

2010-07-04 @ 21:53:02
URL: http://www.rockygirl-rockygirl.blogspot.com
Postat av: Lotta

Söta sockar och mössa :) Sticka den där filten du, den behöver ju inte bli speciellt stor om du inte orkar göra värsta jätteprojektet.



Hur var det nu, har ni overall till bebisen? Annars kanske det vore nått att sticka. Den här är ju hur söt som helst: http://www.garnstudio.com/drops/mag/b16/15/15-2.jpg

2010-07-05 @ 21:46:51
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: carolina

vad fint det blev med skötbordsplatse!

2010-07-05 @ 23:34:53
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback