Förra året

Jag börjar det här blogginlägget med att komma ihåg förra årets midsommar. J var iväg och fiskade och jag var hemma själv hela helgen.

Natten till midsommar vaknade jag av att jag hade så himla ont i magen, provar att ta panodil och lägger mig ned igen, men smärtan blir bara värre och värre.

Jag får lov att ringa och väcka mina föräldrar och be dem komma och hämta mig för att skjutsa mig till akuten. Sagt och gjort, på akuten blir jag genast undersökt av en gynläkare, de gör ett vaginalt ultraljud och allt ser ut precis som det ska göra i början av en graviditet. Det är för tidigt för att kunna se nåt hjärta. Jag får lämna blodprover också för att mäta HCG nivån.
Jag blir sen inlagd på en avdelning och får smärtstillande i sprutform.

Midsommarafton vill jag bli utskriven så efter att ha lovat att komma in dagen efteråt för att ta nya HCG prover så får jag åka hem.
Proverna mina visar att min HCG nivå sjönk, så detta var vårat 3:e missfall.

Efter det här missfallet så ville jag bara ge upp, ville inte alls göra nåt nytt försök, för vad var det för vits när jag bara fick missfall. Men efter att ha gjort missfallsutredningen så tyckte J att vi skulle försöka göra ett frysförsök och det är jag så tacksam för idag. För annars skulle jag inte ha pyret som ligger och sparkar i min mage :-)
Jag hoppas att jag kan ge er andra tappra kämpare hopp med detta, efter regn kommer sol!


Jag vill önska er alla en riktigt trevlig midsommar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag skrev just ett inlägg i min blogg, där jag skrev om vårt missfall förra året, precis som dig,kände att jag bara måste lämna ett avtryck.



Förra midsommarafton var jag gravid, efter vårt första IVF: försök, det slutade i missfall och nu sitter jag här gravid igen, i åttonde månaden med en flicka i magen, precis som dig, det är underbart :)



Kram



2010-06-25 @ 09:30:46
Postat av: Erica B

Åh jag blir alldeles tårögd när jag läser det du skriver! Fy sjutton vad ni har fått kämpa. Ha en riktigt trevlig midsommar nu!



Kram Erica

2010-06-25 @ 09:39:38
URL: http://flatcoated.bloggagratis.se
Postat av: Marina

Önskar dig också en trevlig midsommar med mycket god mat och trevligt sällskap=D

Kram kram!!

2010-06-25 @ 19:26:52
URL: http://tilldendagen.blogspot.com/
Postat av: Tea

Man ska aldrig ge upp! Hoppas du har en skön midsommarhelg i r iaf.

2010-06-26 @ 09:40:45
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback