Jordgubbar

Idag har äntligen papprerna från försäkringskassan kommit. Då jag började gå igenom mitt nya sjukintyg så såg jag att läkaren hade glömt att kryssa i några punkter. Så det var bara att ringa till min doktor som skulle skriva ut ett nytt sjukintyg. Känns lite små jobbigt att man alltid måste ha koll på allt själv.

Igår hade J köpt hem svenska jordgubbar måste erkänna att jag blev lite besviken, tyckte att de var sura för att vara våra "egna". Men med lite socker på så blev det riktigt smarrigt ;)

Just nu sitter jag & väntar på att en kvinna ska komma och titta på mitt vitrinskåp som jag har lagt ut på nätet. Hade en skänk också i samma serie men den blev såld ihelgen. Skulle vara så skönt att bli av med vitrinskåpet också. Just nu står det under trappen, ser inte så där jätte fint ut.

Ikväll är det säsongsavslutning av Greys anatomy. Längtar som bara den att klockan ska bli 21 och jag får krypa upp i soffan med jordgubbar och kanske lite choklad.

Kommentarer
Postat av: c

Ja man måste alltid själv ha ögonen på plats. Det ofta det blir fel när det inte får bli det. Jag har inte hunnit smaka några jordgubbar iår. Har gått förbi dom flera gånger men det har inte blivit av. Kanske har jag förätit mig?!

2010-06-16 @ 15:29:27
URL: http://www.densomvantar.blogspot.com/
Postat av: Greta

Ååå jordgubbar, det har jag inte än ätit i år men snart kanske man skulle köpa sig lite. Vilken lång "ledighet" du får nu, men det är ju bra, må skönt nu fram till förlossningen.

2010-06-16 @ 17:34:04
URL: http://torparfru.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback