Känna

Tack för alla era fina kommentarer angående min mage :)

Igår var jag på personalfest och så längre festen pågick (läs ju mer de andra drack) så ville de känna på min mage. Så kvällen slutade med att jag stod med tröjan uppdragen och 4 händer på magen. Jag har ju inga problem med att folk känner på min mage i alla fall folk som jag känner. Så jag tycker bara att det är mysigt att få visa upp den, magen är min stolthet!

Igår ringde de även från barnens hus till mig och sa att sittdelen till våran vagn hade kommit så vi ska åka iväg och hämta den idag.
Det blev ju nån miss när våran vagn kom, de hade då glömt att skicka med sittdelen, men det viktigaste är ju att vi får den nångång.

Jag har börjat att fundera lite på hur vi ska göra i pyrets rum... I dagsläget är det helt fullt med saker där, så jag ska göra en storrensning. Sen har jag funderat lite på var jag ska sätta alla pärmar och sånt som jag har där nu och kommit på att jag behöver åka en sväng till ikea och shoppa lite grann.
Så beroende på hur min dagsform är imorgon så kanske jag kan övertala J att åka en sväng dit ;)
Jag behöver även köpa en liten byrå som vi kan ha i tvättstugan för pyrets alla kläder, det ska också inhandlas på samma ställe.
Funderar lite på hur jag ska lägga upp för J att jag vill åka till ikea imorgon, är ju drygt 15 mil enkel väg dit, men han brukar inte vara så svårövertalad ;)

Kommentarer
Postat av: Marina

Åh vad härligt att alla ville känna hihi=)

Jag tycker oxå det är kul att få visa och låta de jag känner känna på magen.



Hoppas allt e bra med dig i sommarvärmen=D



Kram kram=D

2010-06-04 @ 13:22:23
URL: http://tilldendagen.blogspot.com/
Postat av: carrooo

Bebismagar är verkligen som magneter, alla brukar vilja känna :)

Vi kanske syns på Ikea imorgon om du lyckas övertala J. Vi ska köpa det vi inte fick med oss förra helgen.

2010-06-04 @ 15:10:45
Postat av: Sara

Najs med Ikea, och mindre najs med trist väder. Men ni hade ju så himla fint i förra veckan när vi hade svinkallt så det jämnar väl ut sig. :)



Trevlig helg!

KRAM

2010-06-04 @ 16:46:56
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback