Modevisning

Idag har jag och J varit i grannstaden, eller vet egentligen inte om jag ska kalla det för stad eller kanske en by ;) Hursomhelst så var modevisning där och min syster visade upp 3 olika sorters brudklänningar. Kände mig riktigt stolt där jag stod i publiken och tittade och fotograferade. Jag sa till J precis när hon kom upp på scenen första gången att jag blir nästan rörd, snacka om att det är mycket hormoner som spökar i min kropp...

Sen var det en liten pause i modevisningen och då var det dags för en trollkarl att köra ett litet nummer och han skulle ha en hjälpreda på scenen, gissa vem han drog upp... Jo mycket ritkigt mig. Så där har jag stått och gjort bort mig idag. Berättade sen för syrran och hennes kompis att jag också hade varit upp på scenen och då sa båda var det du! Det var många fotografer där så jag hoppas verkligen att jag slipper vara med i tidningen...

Precis när modevisningen var slut så skulle då "bruden" kasta buketten och självklart siktar hon på sin syster och jag lyckas fånga den :)

Vi har även hunnit med ett besök hos våra föräldrar också idag. Min mamma hade varit på Polarn och pyrets rea igår och fyndat ett par byxor och en omlott tröja till pyret.


Kommentarer
Postat av: Sara

Tack för din kommentar om renoveringen.. är riktigt nöjd. Har precis haft killen som ska hjälpa oss med altanen här så nu börjar det ta sig. På söndag börjar bygget.. :)



Angående ytterdörren kan jag vara försökskanin, men jag börjar nog inte förrän om två veckor, då startar semestern!(Renoveringstiden:))



Ha en trevlig fredagskväll!

KRAM

2010-06-18 @ 18:48:48
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Sara

Tack fina du för kommentaren om Karlavagnen, blir alldeles rörd!

2010-06-18 @ 18:56:05
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Teres

Ni vet att det blir en tös eller? =) Vi vet inget, men tror att det blir en pojke =)

2010-06-19 @ 16:00:30
URL: http://familjonskas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback